LAPSUS BEND SLUŠAJU I NA KARIBIMA: Santa leda se čula čak do ostrva Kurasao!
Foto: Promo

Muzika ne poznaje granice

LAPSUS BEND SLUŠAJU I NA KARIBIMA: Santa leda se čula čak do ostrva Kurasao!

Stars -

Dobar glas se daleko čuje a hitovi „Lapsus band-a“ još i dalje, za šta je najbolji dokaz snimak koji se nedavno pojavio na kome je muzičar sa Kariba Rafael Lupro uradio kaver pesme „Santa leda“.

foto: Printscreen YouTube

Ovaj žitelj egzotičnog ostrva Kurasao toliko je oduševljen radom najpopularnijeg mladog benda u regionu da je snimio čak dva videa od kojih u prvom objašnjava kako je obradio pesmu, usput otkrivši da govori sedam jezika ali da ne razume ni reč onoga što je otpevano u pesmi. Ipak, uz malo vežbe na kraju uspeva da se izbori sa tekstom a u jednom trenutku čak je i improvizovao i smislio tekst na engleskom koji prati muziku najnovijeg hita „Lapsusovaca“ koji je za dvadeset dana prešao sedam miliona pregleda.

“Drago nam je kada čujemo da drugi obrađuju naše pesme jer smo i mi postali poznati upravo po takozvanim „kaverima“, a još nam je draže kada je to neko ovakav ko ne zna ni jezik. To ja najbolji dokaz još jednom da muzika ne poznaje granice”, rekli su momci iz najveće regionalne internet senzacije koji, ukoliko se ovakav trend probijanja granica nastavi, mogu uskoro da postanu poznati i na svetskom nivou.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track