MIRA ŠKORIĆ IMITIRA CECU: Klanjajte mi se, ja sam srpska majka!
Foto: Vladimir Šporčić

Urnebesno u TLZP

MIRA ŠKORIĆ IMITIRA CECU: Klanjajte mi se, ja sam srpska majka!

Stars -

Škorićka oduševljeno prihvatila da uđe u kožu bivše najbolje drugarice, sve vreme ponosno isticala bujne grudi i usne

Mira Škorić dala je sve od sebe da uđe u kožu svoje bivše najbolje prijateljice Cece Ražnatović, koju imitira u šouu „Tvoje lice zvuči poznato“!

S obzirom na to da je sa Cecom bila u bliskim odnosima skoro tri decenije, nije joj bilo teško da skine njene pokrete i gestikulaciju, ali i način na koji folkerka priča. Čim smo ušli u garderobu na snimanju treće epizode TLZP, koja će biti emitovana u nedelju na Prvoj, Mira se pohvalila novom ulogom.

foto: Damir Dervišagić

Nekad su se volele

- Ja sam srpska majka, majka nacije! Svi mi se klanjaju. Čekam da mi prostru ovde crveni tepih da prođem. Večeras ću vam pevati svoja dva velika hita „Nagovori“ i „Autogram“. Odabrala sam i toaletu, fenomenalna je! - rekla je Mira, sve vreme skidajući Cecin pogled i akcenat.

Škorićka je za ovu priliku obukla i haljinu koja podseća na toaletu koju je Ražnatovićka ranije nosila, a nabacila je i bujno poprsje kako bi bila verodostojna kopija bivše prijateljice. Najviše se namučila oko usana koje su joj zalepili, pa nije mogla dugo da priča.

Svojevremeno, dok se pevačice bile u ljubavi, gostovale su u jednoj emisiji i tada su govorile kako bi izgledalo kada bi Mira imitirala Cecu.

Dva balona

- Ona odlično imitira. Profesionalac je u tome i bez problema može da skine bilo koga - rekla je tada Ražnatovićka, a Mira se nadovezala.

- Pa, srce moje, kad bih tebe imitirala, ja bih se namučila. Ne bih imala za šta da se uhvatim. Jedno da stavim dva balona i da se pućim - rekla je Škorićka, što je nasmejalo Cecu!

foto: Vladimir Šporčić

Novi par Glumac i pevačica priznali ljubav

LEKA: SMUVALI SMO SE, VOLIM JE! MIRA: UBIĆU TE AKO ME PREVARIŠ!

Mira Škorić i Branislav Lečić zbližili su se tokom šoua, pa vreme u bekstejdžu provode uglavnom izdvojeni od ostalih. Pitali smo ih zbog čega je tako, a Leka nam je objasnio.

- Mi smo se ovde upoznali, smuvali, već smo se i razveli. Ali ja nju i dalje volim! Nema šanse da neka zauzme njeno mesto - rekao je glumac, a pevačica je dodala:

- On se mnogo druži s mladima ovde. Ako me prevari, ubiću ga! Ja sam mnogo ljubomorna - rekla je Mira kroz smeh.

foto: Vladimir Šporčić

U ženskoj koži

STEVAN I LEON KAO EMINA I MILICA!

Na snimanju sve su nasmejali Stevan Anđelković i Leon, koji su kao Emina Jahović i Milica Todorović otpevali hit „Limunada“. „Zvezda Granda“ s perikom i maskom neodoljivo podseća na Novopazarku, a Leon se uživeo u lik plavokose pevačice. Jedan od težih zadataka pripao je Tijani Dapčević, koja je imitirala Džastina Timberlejka. Pevačica je morala da nauči i zahtevnu koreografiju.

Kurir / Ekipa Kurira

Foto: Vladimir Šporčić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track