(FOTO) TONI CETINSKI NE PRIHVATA DA GA NEMA: Napisao dirljivu poruku Tošetu Proeskom povodom 10 godina od tragedije!
Foto: Dragan Kadić, Profimedia

BOL KOJA NE PROLAZI

(FOTO) TONI CETINSKI NE PRIHVATA DA GA NEMA: Napisao dirljivu poruku Tošetu Proeskom povodom 10 godina od tragedije!

Stars -

Makedonski pevač Toše Proeski nastradao je 16. oktobra 2007. godine. Povodom tog nemilog događaja, kolega Toni Cetinski odlučio je da napiše emotivnu poruku koja svedoči o bolu koji ne jenjava ni deceniju kasnije.

Naime, oni su bili kolege, ali i bliski prijatelji, a Toni se ni danas nije oporavio. Vrlo često se seti svog dragog kolege i posveti mu objavu na društvenim mrežama.

Pored video snimka, Toni nas je obavestio i da se oseća nepotpuno, a onda objavio poruku od koje ćete se naježiti.

foto: Damir Dervišagić

"Dragi moj Toše,

Večno je pitanje zašto je tog jutra u zoru Gospodin odlučio uzeti tebe?

Evo deset je godina otkad te nema i fališ neizmerno.

Velika je praznina ostala nakon tvog odlaska i niko je nikada ispuniti neće.

Znaš zašto? Jer ti si bio i ostao pravi prijatelj.

Zato prijatelju ne prihvatam ipak da te nema jer mi je valjda tako lakše.

Kad bi sad bili zajedno znam da bi snimili zajedničku video čestitku mojoj majci na njen rođendan i znam da bi uživali i u ostalim lepim i važnim danima, tebi i meni dragim ljudima.

Puno bi toga uradili kad bi bili zajedno.

Znaj da si uvek kraj mene prijatelju i da si zaslužan za svako moje dobro delo dragi moj Toše.

foto: Profimedia

Za gluposti i greške sam zadužen isključivo ja, znaš mene. Koliko god si uvek iz mene izvlačio ono najbolje i koliko god to i dalje činiš ja sam ponekad sposoban sve to zeznuti svojim naivnim verovanjem ljudima jer valjda sve ljude merim po tebi i po onome što to naše prijateljstvo predstavlja. Valjda i to mora biti tako? Ne znam ni ne zanima me. Znam da prijatelja poput tebe više u nikome neću pronaći i da se ni ne treba truditi ni zavaravati.

Ti si jedan i jedini pravi prijatelj i tako će ostati.

Znam da si tu negde i hvala ti na svemu što činiš.

Voli te brat.

Posadiću dve ruže, neka rastu, neka se druže! Jednoj ću dati ime svoje, drugoj ime tvoje! U znak prijateljstva među nama nek cvetaju godinama….

Anđeli postoje, ali pošto svi nemaju krila, ponekad ih zovemo prijatelji, a ti si jedan od njih.

Ako te netko pita od naše ljubavi šta smo hteli, ti im reci da smo bili najbolji prijatelji.

foto: Dragan Kadić

Ako ti ikada gorko zaplače oko, ako te neko povredi duboko, ako ti ikad zadrhti duša, ako nema nikoga da te sluša, ako ikad vrisneš u snu, nazovi me i ja biću tu!

Ljubav je velika, ali prijateljstvo još veće. Ljudi se u životu slučajno sreću, a onda zajedno dele sve, reka života ih odnese drugim ljudima, ali im srca zauvek ostaju kraj pravih prijatelja!

Možda u životu krenem drugim putem, možda tamo nađem bolji život, ljubav, sreću, ali znam da tamo takvog prijatelja imati neću!

Nikoga ne možeš naterati da te voli. Jedino što možeš činiti je da dopustiš biti voljen. I nije najvažnije ŠTO imaš na putu života već KOGA.

Nasmeši se kad me vidiš, ostanimo prijatelji. Jer niko ne zna šta smo hteli, jer niko ne zna što smo bili…Naše je prijateljstvo poput dvorca od peska: teško ga je izgraditi, lako uništiti, prekrasno obnoviti!

Ja sam ti prijatelj kad loše krene. Kad god poželiš ti potraži mene, svetlo u mraku tvoja sam sena i večni prijatelj za sva vremena.", napisao je Toni.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja