POSLE 4 GODINE PROGOVORILA: Leontina otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom!
Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović Cile

IMAJU ĆERKU LUCIJU

POSLE 4 GODINE PROGOVORILA: Leontina otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim suprugom!

Stars -

Pevačica posle dužeg vremena otkriva u kakvim je odnosima sa violinistom Filipom Patom.

Nakon što je okončala brak sa Filipom Patom sa kojim ima i ćerku Luciju, Leontina Vukomanović nije se oglašavala na ovu temu.

Međutim, nakon četiri godine od razvoda braka sa njim, rešila je da otkrije neke detalje o svom odnosu sa Filipom i kako se on brine o ćerki s obzirom da ne žive zajedno.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Naravno da se viđaju. Interes deteta je uvek u prvom planu i mislim da mnogi roditelji razmišljaju tako. Dete je najsrećnije kada živi u prijateljskom okruženju gde nema neke zle kobi, krvi i slično. Mislim da imam tu sreću što sve oko nas funkcioniše apsolutno kako treba - iskreno priča Leontina i dodaje da njena ćerka ne oseća razdvojenost svojih roditelja.

- Ona je imala sreću da su je okolnosti savatale kad je imala godinu i po dana. Ona je tako navikla i ona ne zna drugačije - kaže Leontina, koja svaki slobodan trenutak koristi s Lucijom.

Leontina priznaje da joj nije lako i da jedva izlazi na kraj sa svim obavezama koje svakodnevno ima.

- Veliko opterećenje za mene kao roditelja jesu sve te obaveze koje sam odjednom stekla. Sad ne mogu više da je pokupim posle vrtića pa da se družimo u parkiću, nego moramo da idemo kući da uradimo prvo domaći pa sve ostalo. Videćemo sad kad krene zima i gužve, osnovna škola, muzička škola, plivanje, sve to treba da se postigne, a kako, videćemo - završava Leontina.

Kurir.rs/Puls, Foto: Dragan Kadić, Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 10: Ovo su razvodi koji su "tresli" srpsku estradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track