10 GODINA OD SMRTI PEVAČA Snežana Đurišić: Pomažem Sandri da nastavi gde je Nino stao
Foto: Privatna Arhiva, Dragana Udovičić

Đurišićka i dalje tuguje

10 GODINA OD SMRTI PEVAČA Snežana Đurišić: Pomažem Sandri da nastavi gde je Nino stao

Stars -

Nasledila je talenat od oca i lepo je što ga neguje

Sandra Rešić, ćerka pokojnog Nina Rešića, ponosna je što će sutra u Bijeljini biti održan koncert u čast njenog oca, koji je preminuo pre 10 godina. Osim nje, nastupiće i Dragana Mirković, Halid Muslimović, Angel Dimov...

"Ne znam čije je to ideja bila, ali hvala im što su se setili. Mene je zvao Siniša Kajmaković, koji je dugo bio menadžer mog oca, i s oduševljenjem sam prihvatila. Drago mi je što je muzika mog oca ponovo aktuelna. On je preminuo samo nekoliko dana posle tragične smrti Tošeta Proeskog, pa su mediji zbog toga manje pisali o njemu. Ružno će zvučati, ali nama iz porodice je to na neki način i značilo jer smo mogli u miru da ga ožalimo" rekla je Sandra za Kurir.

Snežana Đurišić zbog poslovnih obaveza koje je ranije ugovorila neće moći da nastupi na koncertu u Ninovu čast, a o pokojnom kolegi ima samo reči hvale.

foto: Printscreen

"Nino i ja smo bili prijatelji, kolege i saradnici. Iz poštovanja prema tome, ne sećam se Nina samo na ovaj dan. On živi i dalje kroz svoje pesme. Drago mi je što sam imala priliku da s njim snimim duet "Miris zrelih jabuka", to su lepe uspomene, ali mi je najdraže od svega što sam imala priliku da pomažem i savetujem njegovu ćerku Sandru u "Zvezdama Granda", što ću i dalje rado da činim. Sandra je bila izuzetno uspešna u takmičenju i sada čini prve korake u svojoj, nadam se, uspešnoj i dugoj karijeri. Nasledila je talenat od oca i lepo je što ga neguje i na neki način nastavlja tamo gde je on stao", kaže pevačica.

Takođe, i Dragana Mirković, koja je pomogla Rešiću da snimi prvu ploču i probije se na estradi, žali zbog njegove prerane smrti. Luče iz Kasidola je sa Ninom sinimila čuveni duet "Divlja devojka" koji će sutra otpevati u njegovu čast u gradskom bioskopu u Bijeljini

"Mnogo mi je žao zbog preranog odlaska, pre svega mladog čoveka, a onda i velikog pevača i zvezde, čoveka s kojim sam se divno družila i sarađivala. Mnogo uspomena su ostale iza njega, a neke od njih ćemo mi, koji ga volimo, oživeti i na memorijalnom koncertu u Bijeljini. Pozvala bih ljude da dođu na koncert da se zajedno podsetimo Nina, jednog sjajnog čoveka i njegove karijere", rekla je Dragana za Kurir.

Kurir / I. E.

Foto: Dragana Udovičić, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja