CECA NE ŠTEDI ZA SESTRU: Evo kako opremaju luksuznu vilu za Lidiju i porodicu!
Foto: Marina Lopičić

OTVORILA SE

CECA NE ŠTEDI ZA SESTRU: Evo kako opremaju luksuznu vilu za Lidiju i porodicu!

Stars -

Ceca Ražnatović uveliko radi na opremanju luksuzne vile koju je kupila na Dedinju za sestru Lidiju Ocokoljić.

Naime, folk pevačica je angažovala dizajnera enterijera, ali i arhitektu, koji će Lidiji pomoći da životni prostor na Dedinju opremi onako kako je uvek zamišljala.

"Iako joj nije lako što se nakon 22 godine zajedničkog života razdvajaju, Ceca je odlučna u nameri da Lidija dobije svoj dom iz snova. Ne samo da je kupila nekretninu u kojoj će njena sestra od sada živeti sa suprugom i četvoro dece već se potrudila i da njihov životni prostor uredi što modernije", kaže izvor blizak porodici folk pevačice.

foto: Zorana Jevtić

"Dok se Lidija odmarala sa porodicom na Kipru, Ceca nije gubila vreme, već se sa dizajnerima enterijera bacila na pronalaženje nameštaja za kuću. Osim toga, angažovala je i arhitektu, ukoliko renoviranje kuće bude bilo neophodno. Tokom ta dva meseca dok je Lidija bila na Kipru, Ceca je konstantno bila na vezi sa njom i obaveštavala je kako teče selidba. Za sada, pevačica je izabrala veliki deo nameštaja i pokućstva, a najviše pažnje je posvetila odabiru kuhinjskih elemenata, jer je upravo kuhinja deo doma gde se sve porodice skupljaju, u čemu ni Lidijina nije izuzetak", kaže izvor i dodaje:

"Međutim, kako Lidija ima specifičan ukus, nijedan deo nameštaja nije mogao da bude kupljen, a da to ona nije odobrila. Zbog toga je Ceca morala da joj šalje fotografije svega što je ona odabrala zajedno sa stručnjacima. Tek kada bi dobila zeleno svetlo od sestre, pevačica bi mogla da pazari", kaže sagovornik i dodaje da je Ceca uživala u kreativnom procesu.

foto: Dragana Udovičić

"Sada planira i da se baci na renoviranje kuće na Kipru, koju je kupila pre više od 10 godina, ali u koju nije ulagala. Kuća nije u lošem stanju, ali je neophodno da se sredi fasada, koja je u prilično lošem stanju. Ceca je na Kipru pronašla mir i tamo rado odlazi, kada god joj obaveze to dozvoljavaju. Čak je i zabranila svima da ulaze u njenu spavaću sobu u kiparskoj vili kada ona nije tamo. To pravilo jedino krši Lidija sa suprugom i decom", kaže izvor.

Podsetimo, folk pevačica je početkom godine pazarila vilu na Dedinju za porodicu svoje sestre, u neposrednoj blizini svog porodičnog doma u ulici Ljutice Bogdana.

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Alo, S. Andrić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Za nju je ovo belo carstvo samo oaza mira, a za neke nedosanjan san: Zavirite u Cecinu vilu na Kipru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track