KEBA OTKRIO MORBIDNO ISKUSTVO: Usred nastupa sam išao na groblje! Ceo studio zanemeo!
Foto: Printskrin Youtube

OVO ĆE PAMTITI DO KRAJA ŽIVOTA

KEBA OTKRIO MORBIDNO ISKUSTVO: Usred nastupa sam išao na groblje! Ceo studio zanemeo!

Stars -

Dragan Kojić Keba ispričao je potpuno morbidnu situaciju koju je doživeo na jednom nastupu, zbog čega su svi u studiju zanemeli.

Naime, on je pre 2 godine nastupio u Americi, u sali koja je bila u blizini crkve, a onda mu je prišla jedna žena i zatražila mu nešto zbog čega že zauvek pamtiti taj nastup.

"Prilazi mi žena nekih 40-50 godina, zagrlila me i kaže "Molim vas, morate da ispunite jednu želju", ja kažem da hoću i pitam koja je pesma u pitanju. Kaže da se ne radi o pesmi", rekao je Keba a onda dodao da je priča zaista morbidna.

foto: Printskrin Youtube

"Moja sestra je umrla pre 3 meseca, ona je volela vas najviše i pesmu "Procvetala lipa stara", a ja vas molim da samo odete sa mnom na groblje da joj zapalite sveću. A to je već 9 sati uveče. I sad, možete misliti, došao sam da pevam i sad to. Ja sam blokirao u momentu, razumem nju. Kaže da je to 100 metara od sale, i ja kao hipnotisan kažem "Dobro". Odem sa njom do spomenika, zapalim sveću, pomolim se, i vratim se u salu da pevam. Osetila sam se kao da je neko isisao sve iz mene, ali ništa negativno, ja se skroz ok osećam. Krenuo sam da pevam, sve u redu. U jednom trenutku sam zapevao "Procvetala lipa stara" i to društvo je počelo da plače, i ja sa njima", ispričao je Keba.

Posle ove priče, svi gosti emisije "Ami G show" su zanemeli.

foto: Printskrin Youtube

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CELO DRUŠTVO PALO U SEVDAH: Haris i Keba RAZVALILI hit TOME ZDRAVKOVIĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track