IZ NJEGA TREBA ISTERATI ĐAVOLA: Karleuša brutalno uzvratila Amfilohiju zbog izjave da su Srpkinje veći zločinci od Hitlera i Musolonija!
Foto: Kurir

BEZ DLAKE NA JEZIKU

IZ NJEGA TREBA ISTERATI ĐAVOLA: Karleuša brutalno uzvratila Amfilohiju zbog izjave da su Srpkinje veći zločinci od Hitlera i Musolonija!

Stars -

Pevačica Jelena Karleuša deklariše kao ateista, pa ne čudi njena reakcija na nedavnu izjavu mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija da su Srpkinje abortusima pobile više dece od Hitlera, Musolinija i Broza zajedno!

"Srpkinje su postale majke čedomorke. One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više dece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovde na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov Božji", reči su Amfilohija, koje su u poslednjih nekoliko dana izazvale pravu buru u Srbiji.

Mitropolit Amfilohije poželeo je da pomogne natalitetu Srbije, ali su žene osule paljbu zbog ove izjave! Srbija je, međutim, podeljena zbog stava Amfilohija. Naime, mnogi misle da je stav mitropolita crnogorsko-primorskog na mestu, ali da se samo "nije dobro izrazio", ali ima i onih koji žestoko osuđuju njegove reči. Među njima je i Jelena koja je kao po običaju, bez dlake na jeziku, oštro odgovorila vladiki.

foto: Zorana Jevtić

"Jel postoji neki obred isterivanja đavola iz Amfilohija, da ne lupa više te gluposti? Bog će mu oprostiti u kog veruje...navodno!" kratko i u svom stilu odgovorila je pevačica.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Telegraf, Foto: Zorana Jevtić, Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja