VESELJE OD 500.000 EVRA: Ceca će pevati na svadbi kod Brana Mićunovića
Foto: Privatna Arhiva

Otkrivamo: Crnogorski biznismen ženi sina

VESELJE OD 500.000 EVRA: Ceca će pevati na svadbi kod Brana Mićunovića

Stars -

Na veselju, koje će koštati oko 500.000 evra, nastupiće i Šaban Šaulić, Sergej Ćetković, Aleksandra Prijović, Haris Džinović i desetak zvezda „Granda“

Crnogorski biznismen Brano Mićunović ženi sina Đorđa, koji sa izabranicom Zoranom Mandić ima sedmomesečnog sina Danila. Svadba veka, kako je već mnogi nazivaju, zakazana je za 4. novembar u hotelu „Splendid“ u Bečićima i koštaće oko 500.000 evra!

Na veselju će goste zabavljati najveće estradne zvezde: Šaban Šaulić, Aca Lukas, Sergej Ćetković, Aleksandra Prijović, Haris Džinović, Aco Pejović, kao i desetak zvezda „Granda“. I najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović pozvana je na veselje, ali kao gošća. Ipak, ne sumnjamo da će se i ona latiti mikrofona, kao što je to učinila 28. marta 2015. godine, kad je Brano udavao ćerku Andreu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Mićunović je imao želju da istog dana uda ćerku i oženi sina. Međutim, kako sin i snaja tada nisu stigli da se organizuju, odlučili su da njihovo venčanje bude tek nakon rođenja unuka. Mali Danilo se rodio u martu i sada je pravo vreme za duplo slavlje. Doći će više od 1.000 gostiju, a pored prijatelja i porodice očekuje se da će veselju prisustvovati i državni vrh Crne Gore - kaže izvor blizak porodici Mićunović.

foto: Dragan Kadić

On dodaje da će mlada blistati u skupocenoj venčanici, koju je kupila u Italiji.

- Zorana je pre tri meseca u Rimu odabrala haljinu, a mladoženja odelo. Za svadbu su zadužene čak dve agencije - za dekor i organizaciju, što jasno govori da Mićunovići vode računa o svakom detalju - završava naš izvor.

foto: Privatna Arhiva

Kako saznajemo, svim gostima koji nisu iz Crne Gore obezbeđene su avionske karte, mesta za usidrenje jahti i prenoćište u luksuznim apartmanima. Bečići i susedna Budva biće pod dodatnim obezbeđenjem, dok će pojedine ulice biti zatvorene kako bi svatovi mogli slobodno da se šetaju. Najskuplji cvetni aranžmani, pića i hrana sledeće nedelje stižu u Crnu Goru, gde će se održati dugo najavljivano veselje.

foto: Dragana Udovičić

Fatalna ljubav

ZBOG ĐORĐA OSTAVILA MODELING

Mićunovićev sin Đorđe je pre dve godine godine zaprosio Zoranu, koja je zbog njega ostavila modeling. Njih dvoje su od prvog dana nerazdvojni. Koliko se vole svedoče fotografije koje svakodnevno dele s pratiocima na društvenim mrežama. Upućeni tvrde da su Mićunovići oduševljeni snajkom, te da su je pre dve godine na svadbi kod Branove ćerke Andree predstavili kao člana porodice.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Privatna arhiva, Dragan Kadić, Printscreen, Dragana Udovičić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) CECA ZAPALILA BUDVU: U publici je bila i jedna od njenih bivših snajki, koja je padala u trans na svaku pesmu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track