OTAC UČESNICE ZADRUGE ZAPRETIO ZETU: Ubiću Marka jer zlostavlja moju Divnu!
Foto: Svet / N.Kostić

Obračun

OTAC UČESNICE ZADRUGE ZAPRETIO ZETU: Ubiću Marka jer zlostavlja moju Divnu!

Stars -

Tomi Milanoviću pozlilo kad je saznao kroz kakve sve muke prolazi njegova ćerka u braku s Kocićem

Otac Divne DNK Toma Milanović zapretio je da će ubiti zeta Marka Kocića zato što fizički i psihički zlostavlja njegovu ćerku. On obećava da će se obračunati s njim čim napusti „Zadrugu“.

foto: Privatna Arhiva

Meštanin sela Gložan pobesneo je kad je suprug rijaliti učesnice javno priznao da ju je trudnu maltretirao i preteći joj pištoljem izbacivao je iz kuće, zbog čega mu je iznenada pozlilo pa je malo falilo da završi u bolnici. Tomi je skočio pritisak od naglog uzbuđenja. On je za Kurir ispričao da ne može da podnese svog zeta, koji u njemu izaziva samo mržnju i gađenje.

- Nemojte mi ga pominjati! Neću da čujem reč o njemu! Kako ga nije sramota da tako priča i da se hvali tim stvarima? On nije normalan. Moje dete je našao da maltretira. Pa neće se to tako završiti! Ja sam čovek koji se teško ljuti i koji trpi sve u sebi, ali on je prevršio svaku meru. Ma, ubiću ga što mi zlostavlja ćerku! Ne može to tako! Ona ima zaštitu! - besno kaže Toma i dodaje:

- Više neće moći po starom. Više mi neće preći prag, a svoje dete nikad neće videti! Mrtav je za mene, kunem vam se. A Divna ako nastavi da živi s njim, ni ona više neće moći kako ona hoće. Kraj! Umesto da misle kako im je dete, oni se snimaju tamo i svađaju - preti Divnin otac, koji ističe da je zdravstveno loše.

- Iz dana u dan mi je sve gore. Pozlilo mi je tu noć, ali nisam išao kod lekara. Ja sam mator, ne mogu sve da podnesem kao ranije. U godinama sam, bolestan. Guram koliko mogu, ali držim se. Ne dam se - kaže Toma za naš list.

Kurir / Marijana Dejanović

Foto: Privatna arhiva, Svet / N.Kostić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track