(FOTO) ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ODUŠEVIO BUGARE: Publika u transu, nisu prestajali da aplaudiraju!
Foto: Srđan Noveljić

KAKVA ENERGIJA

(FOTO) ŽELJKO JOKSIMOVIĆ ODUŠEVIO BUGARE: Publika u transu, nisu prestajali da aplaudiraju!

Stars -

Do poslednjeg mesta ispunjena dvorana Nacionalnog centra za kulturu "NDK" u Sofiji, atmosfera i ambijent nalik onom u Karnegi holu, i preko dva sata vrhunske muzike!

Željko Joksimović je oduševio Bugare projektom "Dva sveta" koji je sinoć izveo na oduševljenje svih prisutnih, a nekoliko puta je morao da izlazi na bis jer publika nije prestajala sa aplauzima i povicima "Željko, Željko".

Koncert je predstavljao kombinaciju pesama u swing i jazz aranžmanima, i zanimljivih priča koje dočaravaju dubinu i kvalitet Željkovog projekta. Na set listi su bile pesme koje je već predstavio publici u Srbiji, Hrvatskoj i Makedoniji: "Ne kuni me, ne ruži me majko" od Luisa, "Suada" od Plavog orkestra, "Sve što znaš o meni" od Arsena Dedića, "Dva smo sveta različita" od Tome Zdravkovića, i druge obrade, ali i svoje pesme, kao što su "Zaboravljaš", "Leđa o leđa", "Nije ljubav stvar", i veliki ovogodišnji hit "Milimetar", premijerno izveden u novom "odelu".

foto: Srđan Noveljić

- Hvala svima na gostoprimstvu, divnoj energiji i emocijama koje ste mi poslali večeras. Sofija je grad u koji rado dolazim i gde imam mnogo prijatelja, a ovaj koncert ću pamtiti kao jedan od najlepših koje sam održao - rekao je Joksimović.

Željko se sreo sa velikim brojem prijatelja pre i posle koncerta u Sofiji, a između ostalih i sa Atanasom Rajkovim, direktorom Vibera, sa kojim je razgovarao o raznim zajedničkim projektima i aktivnostima koje sprovode.

Koncerti "Dva sveta" biće održani i 29. novembra u Sarajevu, u dvorani "Skenderija", odnosno 1. decembra u Beogradu u "Sava centru".

Kurir.rs, Foto: Srđan Noveljić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) ŽELJKO JOKSIMOVIĆ U RODNOM VALJEVU: Napravio je svojoj publici noć za pamćenje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track