PECNULA JE U SVOM STILU: Karleuša pozvala Miru Škorić da se prijavi za Zvezde Granda, ali to nije sve!
Foto: Printscreen

haos u tlzp

PECNULA JE U SVOM STILU: Karleuša pozvala Miru Škorić da se prijavi za Zvezde Granda, ali to nije sve!

Stars -

Pop zvezda Jelena Karleuša našla se u ulozi specijalnog člana žirija u humanitarnom šou programu „Tvoje lice zvuči poznato”, gde je komentarisala sve učesnike, a posebnu pažnju je posvetila koleginici Miri Škorić.

Naime, Škorićeva je imitirala folk pevača Acu Lukasa, dok je Nenad Pagonis osetio kako izgleda biti u koži Jelene Karleuše izvodeći veliki hit „Bankina”.

Kada ih je ugledala na bini, Karleuša je poželela da im se pridruži, pa su tako svi zajedno otpevali tu numeru. Kada se nastup završio, usledeli su komentari, a posebno je bio zanimljiv onaj upućen Miri.

foto: Printscreen

"Miro, ja sam sa Acom po ceo dan, ali fantastična si bila, ovo je tvojih pet minuta, pokaži Aci kako se to radi. Fantastično. Stvarno si pretalentovana, obavezno da se prijaviš u „Zvezde Granda”, a ja ću ti prva dati „da“, al’ moraš moje pesme da pevaš", rekla je Karleuša sa osmehom, a onda se osvrnula i na Pagonisov nastup.

"Da li je to moj kostim? Malo su ga samo suzili. Ja nikada nisam videla da neko na štiklama i u kostimu izgleda tako muževno i seksi. Nenade, stvarno si prezgodna mačka, nemam reči, seksi si", rekla je Jelena, a onda se Nenad nadovezao i prokomentarisao da je on lav u ringu kao i Jelena na sceni i da nije slušao tu muziku, ali je uz Jelenin nagovor obećao da će početi da je sluša.

foto: Printscreen

Osim Jeleninog, najzanimljivi komentar nastupa Mire Škorić i Nenada Pagonisa svakako je bio onaj Branka Đurića:

"Nenade, ja sam bio toliko živčan, baš je bilo napeto, štikla ti je propadala, samo što nisam skočio da te zaustavim, sa tom kosom si vrteo oko vatre. Mnogo mi je simpatično kako te muči ovaj kostim. Uspeo si nekako", rekao je on i nasmejao sve u studiju.

foto: Printscreen

(Kurir/Alo, Foto:Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVE GRMI KADA SE ONA POJAVI: Karleuša u vrelom kombinezonu pokazala čime raspolaže!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track