OTAC MINE VRBAŠKI OČAJAN: Spasiću ćerku iz kandži prostitucije!
Foto: Privatna Arhiva

SKANDAL

OTAC MINE VRBAŠKI OČAJAN: Spasiću ćerku iz kandži prostitucije!

Stars -

Nju majka eksploatiše, koji bi roditelj dozvolio maloletnom detetu da uđe u rijaliti?! Tražim pomoć od centra za socijalni rad, kaže za Kurir Nenad Pešut

Nenad Pešut, otac maloletne Mine Vrbaški, tvrdi za Kurir da je njegova ćerka u kandžama mafije i prostitucije i apeluje na nadležne da što pre reaguju i pomognu joj.

O životu najmlađe učesnice „Zadruge“ malo se zna, osim onoga što je ona sama ispričala kada je ušla u rijaliti. Prema Mininim rečima, ona već duže vreme živi sama u stanu koji joj plaća bogati dečko, a povremeno je pominjala i majku Ivanu, tvrdeći da je ona potpisala saglasnost za ulazak u rijaliti. Ispostavilo se da ništa od toga nije tačno. Bar tako kažu njeni roditelji, otac Nenad i majka Ivana. Redakciji Kurira najpre se javio Minin otac, koji kaže da bi njegovoj ćerki pod hitno neko trebalo da pomogne i da će on uskoro tim povodom doći u Srbiju.

Pobegla od kuće

- Mina je već duže vreme u bekstvu od kuće, zato ovim putem želim da izvučem svoje dete iz kandži mafije, prostitucije i svih tih dešavanja u kojima je ona trenutno. Vraćam se iz inostranstva za nekoliko dana i obratiću se centru za socijalni rad i svim nadležnima da je zaštitim. Minu majka eksploatiše, koji bi roditelj dozvolio maloletnom detetu da uđe u rijaliti - rekao je Pešut.

Da nadležni treba da reaguju, slaže se i njena majka Ivana Vrbaški, s tim što ona odlučno demantuje da je potpisala bilo kakvu saglasnost o ćerkinom učešću u „Zadruzi“.

- Ne znam zašto se taj čovek sada javlja. On jeste Minin otac, ali nije upisan u njenu krštenicu. Mina nosi moje prezime. Bolje bi bilo da objavite moj apel da mi puste ćerku iz rijalitija, ja sam molila sve medije da objave to, ali niko nije hteo - kaže Ivana Vrbaški za Kurir i dodaje:

foto: Privatna Arhiva

Zakoni ne važe

- Vi ste ozbiljne i odgovorne novine, ovo je nedopustivo i sramotno. Da li u ovoj zemlji postoje zakoni i pravda, kako je moguće da maloletno dete učestvuje u rijalitiju? Nije tačno da sam ja potpisala ugovor umesto nje, to je apsolutna laž. Ja sam se konsultovala s advokatom, koji mi je rekao da je to protivzakonito. Više puta sam zvala televiziju Pink da od njih tražim da puste Minu iz rijalitija, ali niko neće da priča sa mnom. To što oni radi je težak prekršaj, držati maloletno dete u rijalitiju bez pristanka roditelja je zabranjeno. Apelujem na nadležne institucije da mi pomognu da spasem svoje dete!

Kurir / IVAN ERCEGOVČEVIĆ

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track