SINAN NIKAD VIŠE NEĆE MOĆI DA PEVA: Pevač otežano hoda i govori, 24 sata je pod lekarskim nadzorom!
Foto: Kurir

DRŽI SE, LEGENDO

SINAN NIKAD VIŠE NEĆE MOĆI DA PEVA: Pevač otežano hoda i govori, 24 sata je pod lekarskim nadzorom!

Stars -

Kralj Južnog vetra i dalje je kritično, ali je uz pomoć supruge uspeo da napravi nekoliko koraka. Zbog oštećenja na mozgu otežano govori i zato, nažalost, verovatno više neće nastupati

Zbog teške bolesti Sinan Sakić, na veliku žalost, više neće moći da peva, saznaje Kurir. Kako otkrivaju lekari, zbog jetrene encefalopatije (hepatične kome), od koje je oboleo kralj Južnog vetra, pogoršava se funkcija mozga zato što jetra nije sposobna da ukloni otrove iz krvi.

- Pevača je zahvatio treći stadijum ove bolesti, što znači da ima oštećenja motoričkih funkcija, otežano govori i hoda. On je na intenzivnoj nezi Kliničkog centra Tuzla, gde je 24 sata pod lekarskim nadzorom. Zahvaljujući doktorima i porodici, Sinan je uspeo da posle dužeg perioda stane na noge i napravi nekoliko koraka - kaže naš izvor.

foto: Kurir

Kurir vam donosi ekskluzivne fotografije iz bolničke sobe, na kojima se vidi kako Sakić uz pomoć supruge Sabine hoda. Iako je životno ugrožen, on se kao heroj bori da dobije ovu bitku. Međutim, osmehom krije veliki bol, natečen je zbog terapije, a ugrađen mu je i port za primanje infuzije na vratu. Prema lekarskim prognozama, Sakić će morati da se odrekne boemskog načina života, koji je vodio dok nije pao u bolničku postelju.

- Nažalost, Sinan više neće moći da peva jer je bolest izazvala poremećaj funkcije govora. Ako to uspe da savlada, neće smeti da nastupa jer bi to moglo da bude kobno po njegov život. Sakić je toga svestan, ali ne želi da se preda. Nada se da će jednog dana ponovo napraviti veliki koncert i okupiti svoju publiku, za koju živi. Njegovoj porodici je najbitnije da on bude dobro, a supruga Sabina se ne odvaja od njega otkad je prebačen u bolnicu. I u ovim najtežim trenucima najveća žena mu je najveća podrška - kaže naš izvor iz bolnice.

Pevačeva ćerka Đulkica Sakić Amzić za Kurir je potvrdila da je Sinanu bolje:

- Očekujemo da će se oporaviti i da će uskoro ponovo biti s nama. Danas je mnogo bolje!

foto: Kurir

Žena Sabina otkrila

UGRADILI MU STENT U ŽUČNI KANAL

Juče je u bosanskim medijima osvanula Sinanova fotografija sa intenzivne nege, koja je snimljena pre nekoliko dana, a zatim je njegova supruga Sabina objavila još jednu sliku, na kojoj se vidi da se Sakić oporavlja.

- Posle ugrađenih stentova na žučni kanal - napisala je Sabina pored slike na kojoj je njen muž s lekarima.

foto: Privatna Arhiva

Lažna uzbuna

PROGLASILI GA MRTVIM

Prekjuče se na društvenim mrežama proširila dezinformacija da je Sinan Sakić preminuo. Njegova ćerka Đulkica Sakić Amzić rekla je za Kurir da je šokirana ovim lažima.

- U šoku smo, uplašili smo se kad smo čuli ovakve vesti. Presekla sam se i prebledela. Srećom, tata je živ - rekla je za Kurir Sinanova ćerka.

Kurir / M. Dejanović - I. Ercegovčević

Foto: Kurir, Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track