(KURIR TV) PAROVI NAPRAVILI POMETNJU NA AMG ŠTANDU: Teodora i Đus priznali sve! Evo šta smo radili ispod jorgana!
Foto: Kurir

SAJAM MEDIJA

(KURIR TV) PAROVI NAPRAVILI POMETNJU NA AMG ŠTANDU: Teodora i Đus priznali sve! Evo šta smo radili ispod jorgana!

Stars -

Od srede, 25. oktobra, Adrija medija grupa učestvuje na trećem Sajmu medija, koji se održava u Hali 3 Beogradskog sajma.

Gosti Kurirovog štanda bili su učesnici rijalitija "Parovi" - Teodora Radoičić, Milutin Radosavljević Mili i Ivan Ivanović Đus.

Njih troje su na kratko napustili vilu kako bi razgovarali na temu fenomenu rijalitija u Srbiji i kakav uticaj ima na naše društvo. Učesnici rijalitija će otkriti kako se osećaju prirodnom okruženu posle dva meseca boravaka u vili "Parova".

Đus i Mili su priznali da se lepo osećaju napolje kao i da su uzbuđeni što ih na sajmu čekaju fanovi.

foto: Kurir

"Da vam kažem, ogroman je pritisak, generalno su svi tamo ludi! Borba je u toku", rekao je Đus. Teodora je otkrila da bi rado ostala napolju da može.

"Ja mogu da kažem da me je Kurir proslavio, tu sam se prvi put pojavila. Što se tiče onih napada kako novinari izmašljaju, lažu, ja moram da kažem da je to neistina! Lep je osećaj, izašli smo među ljude, primećeni smo, važni smo...", rekla je učesnica rijalitija.

foto: Dragana Udovičić

"Velika podrška za Sinana i Alena", rekao je Đus nakon što je prelistao današnje izdanje Kurira i pročitao vest o Sinanu Sakiću koja ga je veoma rastužila.

foto: Dragana Udovičić

"Drži se, jači si nego ikad, evo baš sam se zakucao kako sam pročitao naslov, imao sam i neki osećaj. Imao sam najveću čast u karijeri da me Sinan pozove kao njegovog gosta na koncert, neverovatno da jedna legenda koja se bavi folk muzikom pozove repera. Do kraja života ću da pamtim to", rekao je Đus. Inače, na štandu Kurira je vladalo najveće interesovanje zbog učesnika "Parova". Mili je iskoristio priliku da otkrije planove posle rijalitija.

foto: Dragana Udovičić

"Iskoristiću priliku da se malo odmorim. Ko zna kada će se to završiti, možda se i stvarno oženim. Očekujem da se zaljubim, možda pronađem neku saputnicu", rekao je Radosavljević i demantovao priče da je nasilnik. Njega je bivša devojka Mirela Lapanović optužila za maltertiranje, ali Mili tvrdi da je sve izmišljeno. Đus je otkrio da je ušao u rijaliti jer mu je falilo akcije.

"Nisam očekivao ovakvu situaciju u kući. Imamo dobre uslove, sve je luks, jedino što ne mogu da podnesem je laž, gnev, gadosti koje iznose pojedinci. Nikada u svom životu nisam imao tako neke gadne ljude pored mene, to je odvratan momenat", ispričao je Ivan Ivanović Đus, a onda je Teodora prokomentarisala njihov odnos. Spekulisalo se da su njih dvoje u vezi.

"Mnogo im smetamo, Buđolica - Ivan Marinković. On je prvi nabacio tu ideju da se Đus i ja muvamo, da sam zaljubljena", rekla je Teodora i dodala da nema ništa sa Đusom kao i da nisu ništa imali ispod pokrivača.

foto: Dragana Udovičić

"Doživeli smo jedan od jačih napada, jer mnogim ljudima smeta naš odnos i bliskost. U to ime nastavićemo još jače, bićemo bliskiji, tako da možete da očekujete još jače. Samo se igramo", rekla je Teodora i dodala da je u "Parove" ušla kako bi osvojila publiku i snimila pesmu.

"Nisam kao sve pevačice, ja želim da se bavim repom, a kako kažu prognoze astrologa, biću uspešna u tome, a Đus će da me podrži. Očekujte duet sa Đusom, biće jedan od najjačih! Mi nismo došli ovde da bi zaradili novac kao neki... da mi neko plaća stan, alimentaciju..." rekla je učesnica rijalitija. Otkrila je da živi od para koje je zaradila u "Parovima i "Snajkama".

foto: Dragana Udovičić

Na štandu AMG - najveće medijske kuće na Balkanu vladalo je nezapamćeno interesovanje. Hiljade ljudi se sjatilo na štand kako bi razgovarali sa učesnicima rijalitija. S obzirom na to da je veliki broj dece došao na Sajam medija, Đus je otkrio kako se ponaša kao otac.

"On je jedan mali prelepi dečkić, i stalno govori "Evo ga tata". Mnogo mi nedostaje, ne znam da li bi mi bilo teže u ovom periodu da je uz mene ili da se neko vreme ne vidimo", rekao je Đus. Teodora je priznala da sebe vidi kao domaćicu, ali za nekoliko godina.

foto: Dragana Udovičić

"Mogu da se zamislim, ali ne još! To neće biti skoro s obzirom na to da imam mnogo planova. Ukoliko budem majka želim da imam sina, da imam samo jedno dete. Devojčicu ne želim, da ne krene mojim stopama. Moja mama nije trebala da dobije devojčicu. S obzirom na to da nemam kontakt sa majkom, sa ocem imam, oni bi trebali da budu ponosni na mene", rekla je Teodora i dodala da joj ne nedostaje majčina ljubav.

foto: Dragana Udovičić

"Nekada mi je bio san da imam njenu pažnju. Čovek vremenom mora da se pomiri s tim", rekla je ona. Đus, Mili i Teodora su istakli da su počastvovani što su imali priliku da budu na štandu AMG, kao i da će ostatak vile biti ljubomoran na njih.

"Mnogi bi dali gu.u da budu ovde", rekao je Đus na kraju.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs, Foto: Printscreen, Dragana Udovičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track