OTKRIVENA ISTINA O SNEŽINOM ŽIVOTU: Javio se njen deda i konačno otkrio sve!
Foto: Printskrin

NIJE JOJ BILO LAKO

OTKRIVENA ISTINA O SNEŽINOM ŽIVOTU: Javio se njen deda i konačno otkrio sve!

Stars -

Sneža Jovičić je tokom sinoćne emisije u vili "Parovi" bila podstaknuta da otkrije detalje o svom privatnom životu, a onda se javio njen deka i otkrio još više.

Naime, Sneža je pokrenula priču o odrastanju, koje nije bilo najjednostavnije.

"Od svojih 14 meseci živim sa bakom i dekom. Mama je napustila tatu iz nekog razloga, a ja nisam želela da se odlučim da živim sa bilo kim od njih, pa sam odlučila da ostanem sa bakom i dekom. Oni su mene odgajali. Volim svoje roditelje ali ni blizu kao dedu i babu. Meni njih ništa ne može zameniti", rekla je Sneža.

foto: Printscreen

Nakon ovoga, uključio se i Snežin deda.

"Otac joj je bio u Smederevu, radio u železari. Oni je odvedu tamo, ali je ona vrištala i tražila samo da ide kod mene, i oni su morali da je puste da dođe autobusom, iako je imala 6 godina. Njih nije mnogo zanimalo gde će ona da bude, majka je i bila češće kod nas, ali je otac radio u Smederevu i nije mogao da dolazi. Ja imam sve, 45 godina sam radio po tuđim kućama, zidao, malterisao, nigde loš utisak nisam ostavio. Tačno je da Sneža duže vreme nije bila u kontaktu sa majkom", rekao je on.

foto: Printscreen

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO Saznajte koji su utisci učesnika Parova odmah po izlasku iz vile i sta su poručili bolesnom kolegi Sinanu Sakiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track