MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Ipeta su ubili mafijaši zbog duga
Foto: Zorana Jevtić

Obrt

MILIĆ VUKAŠINOVIĆ IZNEO ŠOKANTNE TVRDNJE: Ipeta su ubili mafijaši zbog duga

Stars -

Drama Muzičar tvrdi da njegov kolega iz Bijelog dugmeta nije izvršio samoubistvo skokom sa prozora hotela, već da su ga likvidirali kriminalci

Milić Vukašinović tvrdi da su njegovog prijatelja i kolegu iz Bijelog dugmeta Gorana Ipeta Ivandića pre 23 godine ubili mafijaši zbog duga!

foto: Dragan Kadić

Zvanična verzija tragičnog događaja iz januara 1994. bila je da je bubnjar skočio s prozora hotela u centru Beograda i tako izvršio samoubistvo. Međutim, Milić je na Tviteru napisao potpuno drugačiju priču. Na pitanje jednog pratioca šta se desilo s Ivandićem, Vukašinović je objasnio:

- Dugovao je velike pare mafiji i bacili su ga s prozora u „Metropolu“ kao opomenu drugima da vraćaju pare na vreme!

foto: PrintScreen

Goran Ivandić je s Dugmetom otišao u Ameriku 1976. i snimio pesme „Džambo“ i „Vatra“, a bend je napustio iste godine na jesen, kada je otišao u vojsku. Po povratku iz JNA Ipe je uhapšen i osuđen na dve godine zatvora zbog posedovanja hašiša. Nakon izlaska s robije, Goran je sa Slađanom Milošević snimio album „Gorim od želje da ubijem noć“, koji je bio najprodavaniji 1979. godine. Njegova sestra Goca se takođe bavila pevanjem. Bila je članica kultne crnogorske grupe Makadam.

I. E. - Foto: Zorana Jevtić; PrintScreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track