(FOTO) BIO JE ZVEZDA REGIONA, SVI SU GA VOLELI: Njegovom talentu su se mnogi divili, a prebrza vožnja ga je u 28. godini odvela u smrt
Foto: Printscreen YT

18 GODINA OD SMRTI

(FOTO) BIO JE ZVEZDA REGIONA, SVI SU GA VOLELI: Njegovom talentu su se mnogi divili, a prebrza vožnja ga je u 28. godini odvela u smrt

Stars -

On je godinama uživao u velikoj popularnosti, ali je jedan trenutak nažalost bio koban po ovu zvezdu regiona. Prebrza vožnja i noć, odneli su život tada mladog Nebojše Saveljića.

Zajedno sa Igorem Lazićem Nigorom bio je član grupe "Montenigersi". Ipak, na jučerašnji dan pre 18 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica- Cetinje.

Godine prolaze,ali se lijepa vremena koja smo proveli zajedno nikada ne zaboravljaju.RIP

A post shared by Igor Lazić- Niggor-official (@niggorlegalazic) on

Poslednjeg dana oktobra 1999. godine, oko 3:45 ujutru, vozilo u kome se nalazio Saveljić je zbog neprilagođene brzine prešlo na suprotnu stranu i udarilo u stenu, a od siline udarca prevrnulo se na krov i zatim sletelo u jarak pored puta.

Lazić i Saveljić su se na sceni pojavili 1988. godine pod imenom "Brake boys" da bi od 1994. počeli da nastupaju pod ovim imenom. Ipak, ovu grupu je od početka pratila velika nesreća.

foto: Printscreen YT

Nigor je i ove godine, na kobni datum, posvetio emotivne reči svom tragičnom nastradalom prijatelju.

"Godine prolaze, ali se lepa vremena koja smo proveli zajedno nikada ne zaboravljaju. RIP", napisao je pevač uz njihovu zajedničku fotografiju.

(Kurir.rs/Blic, Foto: Printscreen/YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Na pomen njihovog imena, suze odmah krenu: Tragedije koje estrada nikada neće zaboraviti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track