GOCA NE DA IVANU STAN: Pevačica zbog ćerke Lene pogazila reč!
Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Kurir saznaje

GOCA NE DA IVANU STAN: Pevačica zbog ćerke Lene pogazila reč!

Stars -

Iako je poručila bivšem da mu prepušta nekretninu, pevačica se predomislila jer ne želi da njihova naslednica ostane na ulici

Goca Tržan je ipak odlučila da se ne iseli iz stana na Mirijevu, koji je htela da napusti s porodicom iz inata prema bivšem mužu Ivanu Marinkoviću, koji ju je javno prozivao u „Parovima“.

Pevačicu su prijatelji savetovali da nije pametno da nekretninu ostavi ocu njene ćerke Lene, koju bi on i izgubio jer nema 500 evra mesečno da plaća kredit. Upravo zbog toga Tržanova smatra da bi bilo bolje da tu ostane i nastavi da plaća kredit jer jedino tako svom detetu može da obezbedi krov nad glavom.

- Goca je bila besna jer ju je Ivan javno prozivao da je sramota što s mužem živi u „njegovom“ stanu. Bila je odlučna da spakuje kofere i napusti ga. Počela je da traži stan pod kiriju, ali predomislila se u poslednjem trenutku. Najbliži su joj stalno govorili da se ne iseljava jer je deset godina plaćala kredit, a Ivan nije u mogućnosti da nastavi s isplatama.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

Goca je odjednom okrenula ploču i rekla: „Ma ja sam, bre, budala. E sad ću ostati tu samo zbog Lene, da joj obezbedim krov na glavom, da se ne muči kao ja.“ Odustala je od selidbe, nadamo se da će tako i ostati - kaže naš izvor.

Kurir / M. D.

Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track