(FOTO) LEPA SU TO BILA VREMENA, NE MOGU DA IH VRATIM: Nina se posle razvoda sa Lečićem uselila u novi stan, a njena poruka je mnoge zbunila
Foto: Damir Dervišagić

NOVI POČETAK

(FOTO) LEPA SU TO BILA VREMENA, NE MOGU DA IH VRATIM: Nina se posle razvoda sa Lečićem uselila u novi stan, a njena poruka je mnoge zbunila

Stars -

Na današnji dan pre godinu dana, Nina i Branislav Lečić su mnoge iznenadili odlukom da se razvode. Stavili su tačku na šest godina dug brak. Tom prilikom su odlučili da završe sa jednom fazom u svom životu, a kao opravdanje naveli su nekoliko razloga.

Nina je vratila devojačko prezime i kao gospođica Radulović opet uživa u ljubavi sa teniserom Filipom Krajinovićem. Na svom Instagram profilu se pohvalila i novim domom u koji se uselila. Novi dom podsetio ju je i na nove početke, ali jedan detalj iz stana je probudio stare uspomene. Tapete sa zida podsetile su je na neka dobra vremena.

"Tapete me uvek asociraju na detinjstvo. Na miris bakine kuhinje koji me je opominjao da je sve u redu, na deku koji je sa mamom centrirao svaku prugu ili cvet, kako bi šare na našim zidovima izgledale kao umetničko delo. Tapete su oplemenjivale trpezariju onih godina kada je cela porodica bila za istim stolom u 15h. Leeeepa su bila ta vremena. Ne mogu da ih vratim...a mozda i ne želim, jer volim svoj život takav kakav je", naglasila je voditeljka i dodala u opisu fotografije "new home" (novi dom, prim. prev).

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Blic, Foto: Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NINA LEČIĆ SA SUZAMA U OČIMA POSLALA PORUKU: Sad me jako zagrli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track