LJUBA RATUJE SA ĆERKOM: Udavićeš se u svojim go*nima!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Pančić

Teške reči

LJUBA RATUJE SA ĆERKOM: Udavićeš se u svojim go*nima!

Stars -

Pantovićka, nakon što ju je Subotićka uporedila sa čedomorkama, poručila svojoj naslednici, s kojom ne priča, da je više ne pominje

Nakon što je Aleksandra Subotić prozvala svoju majku Ljubu Pantović i uporedila je sa čedomorkom, rat između njih se nastavio. Bodi-bilderka, koja sa ćerkom na razgovara više od dva meseca, juče je oplela po devojci koju je rodila i o njoj rekla sve najgore.

foto: Nemanja Pančić

Bivša učesnica „Parova“ prati sve što se u rijalitiju priča o njoj, naročito od srede, otkako je Aleksandra ponovo učesnica ovog šoua, a očigledno je da su je ćerkine reči povredile, pa je žestoko udarila po njoj na Instagramu.

- Svako jutro - dobro jutro! Bavim se posmatranjem fenomena koji se sastoji u tome da ja ništa ne radim, a moje ime odzvanja. Puna usta Ljube Pantović, svi imaju da kažu nešto o njoj, a da li imaju bilo šta da kažu o sebi? Ah, da ne zaboravim i nebitne popapučene opanke koji su se priključili krpeljima na imenu Ljuba Pantović. A ja sam šampion i gledam ih sa postolja kako se dave u svojim go*nima i odlično im ide - napisala je ona.

foto: Damir Dervišagić

Podsetimo, Aleksandra je, isprovocirana Milijevim rečima da majku treba da poštuje jer ju je rodila i slala joj haljine i podržavala je tokom prošle sezone „Parova“, za Ljubu rekla da pokušava da joj uništi život.

- Ako me je rodila, nema pravo da mi uništi život. I one majke što rode bebe pa ih zadave su isto rađale, da li to znači da imaju pravo da ubiju svoju decu?! - besno je rekla ona.

Jelena Stuparušić

Marketing

MAJKA ME JE ISKORISTILA

Aleksandra Subotić je pre mesec dana, gostujući u emisiji „Upoznajte Parove“, otkrila da ona i Ljuba ne pričaju već neko vreme.

- Nas dve ne razgovaramo. Bile smo u dobrim odnosima dva meseca posle „Parova“ i sada mislim da je to radila samo zbog medijske pažnje. Bilo mi je divno ta dva meseca, prvi put sam osetila da imam porodicu, da je majka uz mene. Nije dugo trajalo. Ona me je blokirala na Instagramu i više nemamo nikakav kontakt - rekla je Aleksandra.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZABORAVILA NA PAROVE: Evo sa kim se ljuba Pantović PROVODI posle izlaska iz RIJALITIJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track