UČESNICA ZADRUGE UMIRALA SUPRUGU NA RUKAMA: Saška skidala crnu magiju u Jerusalimu
Foto: Damir Dervišagić

Drama

UČESNICA ZADRUGE UMIRALA SUPRUGU NA RUKAMA: Saška skidala crnu magiju u Jerusalimu

Stars -

Karanka tri meseca boravila u Izraelu, gde je našla spas nakon što je rođaka pokušala da je ubije vradžbinama, otkriva pevačicin muž

Saška Karan bila je na korak do smrti jer je na nju bačena crna magija, koje se jedva oslobodila, saznaje Kurir. Pevačica je godinu dana skidala prokletstvo, a spas je pronašla u Jerusalimu, gde je boravila tri meseca.

Suprug učesnice „Zadruge“ Aleksandar Gazivoda otkriva da je Saškina rođaka iz ljubomore pokušala da je ubije vradžbinama, zbog čega je pevačica bila u životnoj opasnosti.

foto: Marina Lopičić

- Pre pet godina doživeli smo tragediju. Saška je odjednom postala druga osoba. Plašila se svih ljudi, zatvorenog i mračnog prostora, noću je imala košmare jer su je proganjale veštice, koje su je davile. U braku nam je bilo katastrofalno. Mislili smo da ima psihičkih problema i da je skrenula, međutim, desila se gora stvar - počinje priču Gazivoda i nastavlja:

- Tokom naše šetnje, zaustavio nas je prorok i rekao Saški da pod hitno mora na čišćenje od vradžbina. Svašta nam je ispričao. Bio sam šokiran! Odlazili smo svako veče kod njega i pomagao joj je pomoću nekih rituala. Bila je mrtva žena. Nakon toga, pet puta mesečno odlazili smo u manastire, a na kraju smo morali u Jerusalim. Tamo smo bili kod jednog čoveka, koji je takođe lečio Sašku. Onaj ko to nije preživeo ne zna kakve su to muke. Ja sam nju polumrtvu držao u naručju. Zorica Marković je za Kurir rekla da se moja žena ponaša kao da su je napali demoni. Bila je u pravu, još uvek postoji taj trag, koji je neizbrisiv - kaže on.

M. D. - Foto: Damir Dervišagić; Marina Lopičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track