VESNA RIVAS PROGOVORILA O NAJSTRAŠNIJEM BOLU IZ PROŠLOSTI: Brutalno su mi pretukli roditelji! Mama je dobila emboliju pluća, a ocu su pokidali kožu!
Foto: Printscreen

NE MOŽE DA SE OPORAVI

VESNA RIVAS PROGOVORILA O NAJSTRAŠNIJEM BOLU IZ PROŠLOSTI: Brutalno su mi pretukli roditelji! Mama je dobila emboliju pluća, a ocu su pokidali kožu!

Stars -

Roditelji ubijene Maje Gostić, koja se zatekla u domu Obradovića pre 10 godina kada je izvšeno četvorostruko ubistvo, i dalje tragaju za odgovorima.

Veoma sličan slučaj desio se Vesni Rivas, kada su joj napadnuti i brutalno pretučeni roditelji, dok je ona bila na putu za Tursku.

"Moja majka je tada dobila emboliju pluća i ostala srčani i plućni bolesnik. Otac mi je izgledao kao da mu je pokidana koža, dobio je tromb i 5 meseci nakon toga je preminuo. Sina sam, srećom, te večeri odvela kući jer je imao temperaturu.Taj decembar `95 godine mi je najgori dan u životu", objašnjava učesnica "Parova".

Iako su mnogi savetovali Slobodana i Tanju Gostić da okončaju istragu i sačuvaju se od mogućih rizika, Rivas se saosćela sa njima.

"To je jače od vas i urođeno vam se javi osećaj osvete. Čak sam bila na tragu da saznam ko je želeo da mi napakosti, ali sam se uplašila. Prestala sam da se bavim krupnim poslovima, maloprodajama i veleprodajama, jer nisam želela da ulazim u velike pare. Znala sam da je novac razlog svega", rekla je Vesna.

foto: Printskrin

(Kurir.rs, Foto: Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track