MARINKOVIĆ VERIO RADOIČIĆEVU: Miljana neće da bude kuma Ivanu i Teodori
Foto: PrintScreen

SLAVLJE U „PAROVIMA“

MARINKOVIĆ VERIO RADOIČIĆEVU: Miljana neće da bude kuma Ivanu i Teodori

Stars -

Bivši muž Goce Tržan pao na kolena i starleti poklonio skupoceni prsten. Đus prihvatio kumstvo, ali je zbog Kulićeve kumino mesto upražnjeno

Teodora Radoičić i Ivan Marinković verili su se juče u vili „Parova“! Budući mladenci slavili su zajedno sa ukućanima ceo dan, najpre uz trubače, a potom i uz bend.

Bivši muž Goce Tržan zaljubio se u cimerku iz rijalitija, pa joj je pred kamerama bez problema izjavio ljubav. Kad je došao red da joj da prsten, Ivan je kleknuo, a njegov govor dirnuo je sve.

- Ja nemam „kalašnjikove“ i to. Ja sam samo jedan romantik. Znam da u tebi postoji ta emocija koju ću ja probuditi. Teodora, ja ovo zaista želim. Bez zezanja. Želim da budeš moja žena - rekao je Ivan Teodori, dok ga je ona u neverici slušala.

foto: PrintScreen

Ukućani su povikali Radoičićevoj da kaže „da“, a onda je ona to i uzviknula. Ivan je onda zagrlio verenicu, cimeri su ih pozdravili aplauzom, nakon čega su ušli trubači. Teodora je bila oduševljena prstenom, pa ga je pokazivala ukućanima, dok je Miljana negodovala.

- Trebalo je mnogo deblji da bude, skupoceniji.

Inače, Ivan Ivanović Đus je prihvatio da kumuje na svadbi, dok je Miljana to odbila. Mnogi su prokomentarisali da je to uradila jer je i dalje zaljubljena u Ivana.

J. S. - Foto: PrintScreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track