JA ODLUČUJEM O TOME: Brenin sin želi Anastasiju, a Ceca ga neće za zeta!
Foto: Damir Dervišagić

Ražnatovićka odbila Stefana Živojinovića

JA ODLUČUJEM O TOME: Brenin sin želi Anastasiju, a Ceca ga neće za zeta!

Stars -

Ne pita se Brena! Ja odlučujem o tome, rekla je pevačica kad je čula da njena koleginica navija da joj Anastasija bude snajka.

Ceca Ražnatović nije voljna da joj sin Lepe Brene Stefan Živojinović bude zet! Dve najveće balkanske zvezde dosta su sarađivale i uvek su imale lepe reči jedna o drugoj, ali Ceca ipak ne bi volela da se orodi s vlasnicom “Granda”.

Stefan je siguran da bi se njegovoj porodici Cecina ćerka Anastasija dopala kao snajka.

foto: Damir Dervišagić

- Anastasija je prelepa mlada devojka. Lepo je vaspitana, divna je. Kad bih bio s njom, siguran sam da bi moji to prihvatili. Mami bi se ona svidela i ne bi imala ništa protiv naše veze - stidljivo je rekao naslednik Živojinovića.

Čim je to Ceca čula, javno je priznala da ovom idejom nije oduševljena. Folk diva je pažljivo birala reči kako ne bi uvredila koleginicu i njenog sina, ali je između redova jasno rekla da Anastasija neće postati Brenina snajka.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Ne pita se Brena o tim stvarima nikako! Ja imam ćerku koja se pita. Samim tim, ja se više pitam od Brene. Ja odlučujem o tome - rekla je s kiselim osmehom Ceca za Glamur.

Na konstataciju novinara da bi, po običaju, trebalo da pripremi miraz za udaju ćerke, Ražnatovićka je odlučno presekla dalju konverzaciju.

- Ne želim da se zalazi u moje imovinsko stanje! - poručila je Ceca.

Inače, nedavno je iz krugova bliskih Stefanu procurila informacija da Brenin sin planira da snimi duet s Anastasijom.

- Stefan je već snimio dve pesme i, kako kaže, to je neki muzički pravac u kojem se on odlično snalazi, mada je rekao saradnicima da bi voleo da izvodi numere slične onima kakve ima Saša Matić. Ovih dana radi vredno u studiju i pitanje je dana kada će biti promocija njegovih pesama, međutim, i dalje mu je žao što nije prvo snimio duet s Anastasijom - rekao je izvor.

foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

Bivše ljubavi

VOLE POZNATE

I Anastasija i Stefan imali su burne ljubavne veze. Cecina naslednica bila je u dugoj vezi sa sinom Zvezdana Terzića - Kostadinom Terzićem, a nakon raskida zaljubila se u košarkaša Miloša Teodosića. Stefan je pola godine bio u ljubavi s manekenkom Doroteom Radenković, a spekulisalo se i da se kratko zabavljao sa zvezdom “Granda” Nadicom Ademov.

Kurir / J. S., Foto: Damir Dervišagić, Dragan Kadić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ANASTASIJA POKIDALA ŠABANOVU PESMU: Cecina ćerka na suvo otpevala veliki hit i razvalila!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track