OPORAVLJA SE KOD KUĆE: Rasim Ljajić do suza nasmejao Sinana!
Foto: Privatna Arhiva, Damir Dervišagić

Sakić pušten na kućno lečenje

OPORAVLJA SE KOD KUĆE: Rasim Ljajić do suza nasmejao Sinana!

Stars -

Sakićevo zdravstveno stanje daleko je od idealnog, a lekari su ga otpustili jer je to zahtevala njegova supruga Sabina. Ministar među prvima posetio kralja Južnog vetra

Sinan Sakić pušten je na kućno lečenje, a među prvima ga je posetio ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

Popularni folker pre nekoliko dana napustio je tuzlansku bolnicu, gde se lečio nekoliko nedelja od posledica jetrene encefalopatije, i čim je stigao kući, brojni prijatelji i rodbina počeli su da ga obilaze. Među njima je i političar, koji je s još jednim prijateljem u nedelju posetio Sakića i posle dužeg vremena uspeo da ga nasmeje do suza. Pevačeva supruga Sabina objavila je njihovu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama i obavestila Sinanove obožavaoce da se on oseća dobro.

- Dragi prijatelji, Sakić se oseća dobro u kućnoj atmosferi. Danas se obradovao našim starim, dobrim prijateljima Rasimu i Kasimu, koji su nas posetili i Sakića razveselili svojim dolaskom - napisala je Sakićeva.

foto: Kurir

Ministar nije odgovarao na naše pozive i poruke, pa nismo uspeli da saznamo otkad datira njegovo prijateljstvo s kraljem Južnog vetra. Prema pisanju bosanskih medija, koji se pozivaju na izvore iz tuzlanske bolnice, Sinanovo zdravstveno stanje daleko je od idealnog, a lekari su ga otpustili na kućno lečenje jer je to izričito zahtevala njegova supruga Sabina.

Pevač je krajem oktobra, iako je i dalje bio u teškom stanju, preko svoje rodbine dao izjavu za Kurir i poručio da nema nameru da se preda. On je naglasio da mora da izdrži prvenstveno zbog svoje porodice, prijatelja i publike.

- Uspeću! Bolestan sam, ali bolje se osećam. Neću umreti, dobiću i ovu bitku zahvaljujući mojoj ženi, deci i ljudima koji me vole. Hvala svima koji brinu - poručio je kralj nekadašnjeg Južnog vetra.

Podsetimo, Sinan je hospitalizovan sredinom oktobra zbog problema s jetrenom encefalopatijom, koja je izazvala brojne komplikacije u njegovom organizmu. Posle nekoliko dana borbe pevačevo stanje se normalizovalo, prebačen je s intenzivne nege na odeljenje, gde je proveo još desetak dana.

Došli iz cele bivše Juge

FANOVI MU DALI KRV

Stotine fanova Sinana Sakića došlo je u Tuzlu da bi dali krv za pevača. Nakon što je folkerova supruga Sabina javno apelovala da su njenom mužu potrebni trombociti, obožavaoci iz cele bivše Jugoslavije došli su da pomognu.

- Dragi prijatelji, svi koji ste došli iz Zagreba, Beča, Sarajeva, Maglaja, Tuzle, Vinkovaca, Beograda... Oprostite ako nisam nabrojala sve, beskrajno zahvaljujem. P. S. Hvala i onima koji su se najavili za sutra. Naravno, i da vas obradujem, Sakić je u stabilnom stanju - rekla je Sinanova ćerka Đulkica Sakić Amzić.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Damir Dervišagić, Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čitajte Glossy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track