(VIDEO) HUMANOST NA DELU: Lapsus band uručio poklone deci iz Doma
Foto: Promo

(VIDEO) HUMANOST NA DELU: Lapsus band uručio poklone deci iz Doma

Stars -

Osmesi, oduševljenje, graja, pesma ali i poneka suza obeležili su druženje momaka iz „Lapsus band-a“ sa štićenicima doma za nezbrinutu decu „Bjelave“ u Sarajevu, kojima su uručili televizor i slatke pakete na poklon.

Kao što su i obećali, samo nekoliko dana nakon svog koncerta na ulici, na kome su iznenadili i zabavili Sarajlije, članovi najveće regionalne muzičke senzacije, uvećali su iznos koji su prikupili i doneli radost onima kojima je to najpotrebnije.

foto: Promo

Prvobitno smo rekli da ćemo duplirati iznos koji prikupimo, ali smo ga na kraju uvećali tri puta, i drago nam je zbog toga, jer osmesi na licima te dece koju smo upoznali u domu nemaju cenu. Ganula nas je njihova ljubav, i to je prava potvrda da je humanitarna akcija koju smo osmislili prava stvar. Uskoro ćemo ponoviti akciju u nekom drugom gradu i želja nam je da ovom akcijom ne samo pomognemo nego i inspirišemo druge na humanost – rekli su momci iz najpopularnijeg mladog benda na Balkanu, koji su mini koncert održali i za mališane, a dok su pevali oči su im bile ispunjene suzama.

foto: Promo

Videti te male ljude koje život nije mazio ne može da ne gane čoveka. Ipak, utešno je videti ih kako se uprkos svemu smeju, pevaju i raduju, kao i znati da postoje brojni zaposleni i volonteri u institucijama kao i drugi humani ljudi koji svakodnevno čine sve da im pomognu i učine da porastu u dobre osobe – rekli su „Lapsusovci“

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track