MANEKENKA PALA U OČAJ: Bori se za starateljstvo nad sinom, želela da se ubije, a sada otkriva da je izgubila bebu!
Foto: Profimedia

ŽIVOTNA DRAMA

MANEKENKA PALA U OČAJ: Bori se za starateljstvo nad sinom, želela da se ubije, a sada otkriva da je izgubila bebu!

Stars -

Zbog stresa sam izgubila dete u petom mesecu trudnoće, objavila je hrvatska manekenka Nina Morić koja živi u Milanu i čiji je život bio pun kontroverzi.

Nina Morić kaže da je znala i pol bebe koju je izgubila prošle godine, pa je kroz suze rekla da je bio dečak.

Manekenka prolazi kroz velike stresove zato što se bori za starateljstvo nad petnaestogodišnjim sinom Karolosom koga ima iz braka sa Fabricijom Koronom koji je trenutno u zatvoru. Njenog sina čuva baka, Fabricijova majka, a manekenka može da ga viđa samo u kontrolisanim uslovima i tako već dve godine.

A post shared by ??? (@nina__moric) on

"Gabrijela je vikala da će da mi oduzme sina i tako je i bilo. Ona me ne voli otkako sam se udala za Fabricija. Morala sam da idem na test na droge i odrezali su mi 20 centimetara kose. Prezirem droge i rezultati su bili negativni. Morala sam da idem i na psihijatrijsko veštačenje dve godine i tamo su zaključili da sam divna majka, ali to niko nije uzeo u obzir", rekla je Nina Morić.

A post shared by ??? (@nina__moric) on

Pričalo se i da je Nina Morić sebi htela da oduzme život, ali ona kaže da nikada nije uzela žilet u ruke, već da se grebala noktima od stresa. Ona je objasnila da joj je Korona zagorčao život kada ju je prevario sa Belen Rodrigez.

Kurir.rs/24sata.hr, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Živite život poznatih - Glossy

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track