RASTA SE VRATIO ANI: Reper prespavao u pevačicinom stanu!
Foto: Damir Dervišagić

SAZNAJEMO

RASTA SE VRATIO ANI: Reper prespavao u pevačicinom stanu!

Stars -

Iako su najavili razvod, Stefan je pravo s beogradskog aerodroma otišao kod još uvek zakonite supruge i njihove ćerke Tare

Stefan Đurić Rasta vratio se u stan na Voždovcu kod još uvek zakonite supruge Ane Nikolić! Kako Kurir saznaje, reper je posle dvodnevne posete Švedskoj, gde je proteklog vikenda imao tezge, pravo s beogradskog aerodroma otišao kod žene i ćerke Tare.

Iako je pevačica u otvorenom pismu priznala da joj se brak raspada, nijedno od njih dvoje još zvanično nije podnelo papire za razvod.

Spavao i u studiju

- Tačno je da je im je brak u krizi, ali Ana i Rasta su se dogovorili da ne prave cirkus od razvoda i da na sve načine zaštite ćerku Taru. Štaviše, Rasta se vratio da spava u Aninom stanu, gde zajedno žive otkad su se venčali. Njega je vozač prošle nedelje odmah po sletanju u Srbiju iz Geteborga odvezao kod Ane, i tu je prenoćio. I pre ovog puta u inostranstvo Đurić je maltene svaki dan boravio u njihovom domu. Dešavalo se da prespava u studiju na Vračaru, ali samo kad bi do kasno u noć radio na pesmama - priča naš sagovornik.

foto: Marina Lopičić

On kaže da Anu još nije prošao bes zbog Ljupke Stević, za koju je navodno posumnjala da je bila suviše bliska s njenim mužem. Nikolićka je zato zabranila da se u njihovoj kući pominje njeno ime.

- Stefanu je jasno stavila do znanja da o koleginici neće da čuje ni reč. Rasta to poštuje i sada je mir u kući. Recimo, juče, dok je Ana u prepodnevnim časovima završavala obaveze, Đurić je čuvao njihovu naslednicu. Čim je pevačica stigla kući, reper je najpre otišao u studio, a nakon toga je obišao radove na izgradnji njihove vile u Velikom Mokrom Lugu. Kad je slobodan, Rasta sa ćerkicom često boravi kod svojih roditelja, koji se uvek oduševe kad im unuka dođe u posetu - završava naš izvor.

foto: Marina Lopičić

Advokat ništa ne zna

Pokušali smo da kontaktiramo s pevačicom i s njenim još uvek zakonitim suprugom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Pozvali smo i Aninog advokata Borivoja Borovića, koji nam je rekao da još uvek nema informacije o njihovom razvodu.

Hoće da smrša

NERVOZNA ZBOG DIJETE

Ana Nikolić je nervozna što ne može da se reši viška kilograma. Pop pevačica svaki dan u teretani vežba i po nekoliko sati, ali ne mršavi onoliko koliko je zamislila. Sve to, prema rečima našeg izvora, utiče na njeno raspoloženje.

- Ona bi volela da što pre povrati liniju, ali joj to ne polazi za rukom. Zato je besna. Ana želi i da se što pre vrati na muzičku scenu. Nestrpljiva je da posle porodiljskog odsustva krene na turneju - tvrdi naš izvor.

Kurir / Ljiljana Stanišić

Foto: Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track