BAŠ SE POTRESLA: Šaviji ukrali telefon sa golim slikama, a njen komentar je neverovatan!
Foto: Dragan Kadić

NIŽE SKANDALE

BAŠ SE POTRESLA: Šaviji ukrali telefon sa golim slikama, a njen komentar je neverovatan!

Stars -

Nataša Šavija, nekada starleta, a danas dizajnerka, oduvek je važila za jednu od najseksepilnijih cica u srpskom šou biznisu. Iako su mnogi pomislili da su skandali iza nje, čini se da Nataša nema mira i da i te kako voli da provocira domaću javnost.

Nataši je nedavno ukraden mobilni telefon i kada se ta situacija dogodila, novopečena dizajnerka alarmirala je sve prijatelje da joj pomognu da ga pronađe.

foto: Printscreen

Kako je potraga bila bezuspešna, Šavija je svakodnevno strahovala od toga da će fotografije eksplicitnog sadržaja isplivati u domaćim medijima. Tako se i desilo.

"Bila je na jednom splavu sa drugaricama, gde su uživale u ludom provodu, ali bez frajera. Nije bilo muškarca koji nije došao u njihov separe kako bi koketirao s njima. Ipak, devojke su bile raspoložene isključivo za žensko društvo, tako da momci nisu imali šansu da ih osvoje", otkriva izvor i dodaje da su se pila samo skupocena pića.

"Kada su pred jutro napustile prestonički splav, Nataša je primetila da joj nema mobilnog telefona. Nastao je potpuni haos, njene drugarice su svuda tražile i nisu uspele da ga pronađu. Nataša je od tog jutra u strahu da bi neko mogao da plasire njene fotografije u medijima", otkriva izvor.

foto: Dragan Kadić

Kada su eksplicitne slike dospele u medije, ona se malo šokirali ali brzo je iznela i svoju verziju priče.

"Tačno je da su mi ukrali telefon pre neki dan i ja sam šokirana. Ne mogu da verujem da je neko čačkao po mom telefonu i pustio u medije fotke koje su samo moje", kaže Nataša, a na pitanje zbog čega se slikala u provokativnim pozama, te da li su fotografije bile namenjene nekom muškarcu, dodatno nas je iznenadila.

"Pa šta ako sam se slikala? Nisam to postavljala na društvene mreže. Nikome nisam slala fotografije. Ja volim da imam takve fotke za sebe, za svoju privatnu arhivu. Sigurna sam da 90 odsto javnih ličnosti ima takve slike u svom telefonu, samo na njihovu sreću ne dospevaju u pogrešne ruke", kaže Šavija i ističe da se neće završiti na ovome.

"Ja sam svakako slučaj prijavila policiji i ako se pronađe krivac, odgovaraće i za ovu zloupotrebu", kaže modna dizajnerka.

foto: Printskrin

(Kurir.rs/Alo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

IZAZOVNA DO BOLA: Nataša Šavija na bazenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track