ŠOK INTERVJU EDITE ARADINOVIĆ: Progovorila o sukobu sa Severinom i zbog čega ne želi da je porede sa Sandrom Afrikom!
Foto: Marina Lopičić/dragana udovičić

OTKRILA NEPOZNATE DETALJE

ŠOK INTERVJU EDITE ARADINOVIĆ: Progovorila o sukobu sa Severinom i zbog čega ne želi da je porede sa Sandrom Afrikom!

Stars -

Atraktivna Edita Aradinović iz nedelje u nedelju briljira u imitacijama popularnog šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”, međutim, nema vremena ni da jede od velikih obaveza, te je zbog toga izgubila kilograme i obline!

“Smršala sam dosta zbog sve ove jurnjave, i to najmanje tri kilograma. A meni se to odmah primeti i na rukama, i na nogama. Ma joj, bre! I guzica mi ode, sve ode! Mada, iskrena da budem, ovaj šou mi je doneo psihički mir i koliko god obaveza imala, uvek mi je drago kada treba da snimam.”

Kako se opuštaš pred izlazak na scenu? Tijana Dapčević popije viski, a ti?

“Ne, ja se opuštam slično kao Bebi Dol… Pustim muziku, ubacim se u neku vrstu meditacije i iskuliram sama bar pola sata. A kada treba da izađem iz onog lifta na scenu, urlam se iz sve glasa kako bih izbacila iz sebe svu negativnu energiju jer imam veliku tremu. I mama me pita kako imam toliku tremu budući da dugo radim, ali i to je moguće, dešava se, urođeno mi je tako… Šta da radim?!”

Plašila si se komentara Aleksandre Radović, kakva je sad situacija?

“Tačno je da sam se mnogo plašila Aleksandrinih komentara, naročito u prvoj emisiji, ali otkad je počela da me hvali, mnogo mi je lakše.”

Jel ti drago što te je Jelena Karleuša pohvalila?

“Naravno da mi je drago, jer sam se ozbiljno plašila i njenog komentara. Bila je iskrena i široke ruke. U svakom slučaju, rekla je ono što je trebalo da kaže. Ona kad nešto kaže, zna šta priča i radi to ciljano, a ja sam razumela njenu poruku.”

foto: Dragana Udovičić

Koja je bila njena poruka za tebe?

“Rekla je da treba da izađem iz senke, ali to je onaj moj princip da se nikada neću gurati tamo gde mi nije mesto po svaku cenu. Kapiram da živim u Srbiji, jasno mi je kako sve ovde funkcioniše, ali isto tako mislim da ima dovoljno mesta za sve, da ne moram da se namećem.”

Kakve su reakcije kolega na imitacije, jel te zvala možda Severina?

“Pišu mi i moram priznati da su svi komentari pozitivni. Sa Severinom se ne družim i ne čujem. Dva puta smo se srele u životu i to je to.”

Za koliki honorar bi ušla u neki od rijalitija?

“Nikad u životu ni za kakve pare ne bih ušla u rijaliti. Nemam predrasude, ali mislim da ja kao ličnost ne bih izdržala i za mene to uopšte ne bi bilo dobro.”

Jesi li imala nepristojnih ponuda od menadžera sa kojima sarađuješ?

“Ne znam na šta se moje koleginice žale, ali ja imam samo pristojnih ponuda. Nikad u životu nisam naišla na nepristojne, a ako ih i bude, nije problem, sve se može rešiti razgovorom.”

Da li smatraš Sandru Afriku konkurencijom?

“Jel se ovo neko zeza sa mnom? Ne želim da odgovorim na ovo pitanje.”

Šta se desilo između tebe i Lune Đogani pa ne pričate?

“Neću da komentarišem Lunu, dosta mi je toga.”

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs/Star, Foto: Dragan Kadić, Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

LUDO SE PROVELA NA CECINOM KONCERTU: Internet GORI zbog Editinog uvijanja TELOM! Neće vam biti dobro

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track