ŠEŠELJ SE PROTIVI VERIDBI: Vesna nije za mog Spahu!
Foto: Damir Dervišagić

Protiv veridbe svog poslanika

ŠEŠELJ SE PROTIVI VERIDBI: Vesna nije za mog Spahu!

Stars -

Lider radikala zamera pevačici što se u „Parovima“ hvalila druženjem s Arkanom, Belim i Giškom. Uprkos tome, njegov prijatelj odlučio je da se oženi Rivasovom

Lider radikala Vojislav Šešelj ne odobrava veridbu svog saborca iz stranke Sulejmana Spaha s Vesnom Rivas, koja je juče upriličena u rijalitiju „Parovi“.

Političar zamera pevačici što se hvali da se družila s pokojnim komandantom Željkom Ražnatovićem Arkanom, kao i Branislavom Matićem Belim i Đorđem Božovićem Giškom.

- Lično ne mogu da podržim veridbu s Vesnom jer je ona pre neko veče hvalila kriminalce Gišku, Belog i Arkana. O njoj imam lepo mišljenje, dobra je žena, ali ne mogu da shvatim da ona kao član Srpske radikalne stranke, koja se zalaže za žigosanje njihovih nedela, afirmativno govori o njima. To ne dolikuje članu naše stranke - kaže Šešelj.

foto: PrintScreen

Voja čak tvrdi da je Spaho oženjen!

- Spaho je, koliko ja znam, oženjen čovek. Žena mu živi u Loznici. Ta veridba u „Parovima“ je samo zezanje. Nemam šta ja tu da ga podržavam ili da ga ne podržavam, on nije mali, zna šta radi. Najbolje da dođete do njegove žene, pa neka ona kaže svoj sud o tome - poručuje Voja.

foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Uprkos Vojinom negodovanju, u vili „Parova“ juče je bilo opštenarodno veselje na Vesninoj i Spahovoj veridbi. Radikal je u jednom trenutku izvadio kutijicu s prstenom i stavio ga na pevačicinu ruku.

- Jao, Spaho, ti si tako dobar čovek, džentlmen, mnogo mi je žao što se ovo dešava u vili - rekla je Vesna.

Mnogi su pomislili da će ga odbiti, a on joj je brže-bolje stavio prsten.

- Nemoj, Vesna, da mudruješ. Vidiš, svi što su se obukli u crno su naši neprijatelji. Nemoj da im dozvoliš da se naslađuju. Prihvati prsten, vidi kako je lep - rekao je Spaho, a Vesna je pristala!

Ljiljana Stanišić - Foto: Aleksandar Jovanović; Zorana Jevtić; Damir Dervišagić

Aleksandra Subotić i David Dragojević, foto: PrintScreen

LJUBAV Aleksandra u suzama

IZNENADIO JE MUŽ IZ AMERIKE!

Aleksandru Subotić iznenadio je muž David Dragojević, koji je doputovao iz Amerike. Ona nije mogla da obuzda emocije kad ga je ugledala u tajnoj sobi.

- Ljubavi moja, ne mogu da verujem da si došao! Ja sam mislila da si u Americi. Kako sam srećna što si ovde, živote moj - ponavljala je Aleksandra, a David joj je rekao:

- Čim izađeš iz „Parova“, idemo da završimo papire da se prezivaš Dragojević. Sunce moje lepo, slatka si mi jako. Dete moje najlepše, zar si mislila da ću ja da te pustim da ti budeš ovde kao list na vetru?

Produkcija Hepi televizije je golupčićima omogućila da juče budu zajedno pola sata.

- Kao da sam prokleta, samo imam na trenutak sreću. Hoću svoju ljubav pored sebe, neću da budem sama. Uvek me sje*e život - žalila se Aleksandra.

Zmaj od Šipova, foto: Printscreen

Rani radovi

BILA UDATA ZA ZMAJA

Vesna se u prethodnoj sezoni „Parova“ pred kamerama udala za Zmaja od Šipova. Njihov brak se završio odmah po završetku sezone. Iako je postojala mogućnost da juče Zmaj dođe iz Šipova kako bi rasturio Vesninu i Spahovu veridbu, to se nije dogodilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track