MOMIROVA SESTRA NIJE PODRŽAVALA RADU: Oglasio se Gajićev otac i otkrio pravu istinu o njihovoj vezi!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

STAVIO TAČKU NA TRAČEVE

MOMIROVA SESTRA NIJE PODRŽAVALA RADU: Oglasio se Gajićev otac i otkrio pravu istinu o njihovoj vezi!

Stars -

Velika prašina u domaćoj javnosti digla se nakon slučajnog susreta pevačice Rade Manojlović i njenog bivšeg dečka Momira Gajića na beogradskom aerodromu jer se podgrejao sukob između pevačice i Momirove sestre Tijane, koja je u tom trenutku bila sa bratom.

Rada je priznala pred kamerama da ju je Momirova sestra napala da ponovo želi medijsku pažnju preko njih i da je namerno dovela novinarske ekipe da je usnime sa njima.

Revoltirana Rada je potom otkrila da su Momir i ona raskinuli zbog njegove sestre.

"Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava", otkrila je Rada za domaće medije nedavno, a mi smo rešili da proverimo njene navode sa članovima Momirove porodice.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

"Ne bih komentarisala izjave te osobe i davala joj tako na značaju", bilo je sve što je rekla Tijana. Momirov otac Momčilo kaže da su Radu dok je bila sa njegovim sinom on i supruga gledali kao svoju ćerku. On nije želeo da okrivi svoju biološku naslednicu za raskid.

"Nije baš tako. Sestra nikada neće da bude protiv brata. Kakav je njegov emotivni izbor, takav je. Rekao nam je Momir da su sreli Radu na aerodromu, ali ne i da je bilo konflikta nje i naše ćerke kao što se piše", rekao je Momirov tata i dodao:

foto: Damir Dervišagić

"Zašto bi Tijani ili bilo kome od nas smetalo što je Rada folk pevačica i što je sa sela? Taman posla. Devojka je bila na mestu. Ona je bila korektna. Prava devojka, domaća, naša. Kulturna, fina, bez ijedne ružne reči upućene nama. Sve najbolje o Radi mislim", izjavio je Momčilo.

Pitali smo Momčila u kakvom sećanju mu je ostala Rada i da li je njemu i supruzi žao što se Momir nije oženio pevačicom već drugom devojkom.

"Nismo se mi uplitali u njihov odnos, ali bilo je sve kako treba. O Radi sve najbolje mislimo. Rado smo je viđali. Nikada nam ništa nažao nije učinila", ostao je pri svome gospodin Gajić.

foto: Printscreen

Iako neki kažu da su Rada i Momir bili idealan par i da joj je Momir bolje pristajao od sadašnjeg dečka Harisa, Momirov tata diplomatski i kroz osmeh odgovara.

"Ona je ta koja bira, ne mi. Ako je ona izabrala Harisa, a ne mog sina, neka im je sa srećom. Neka su i Rada i Momir živi i zdravi i srećni sa svojim partnerima i neka imaju što više dece", poručio je vrlo fin i ljubazan Momirov tata i dodao da je veoma zadovoljan Momirovom sadašnjom izabranicom Nevenom i da je srećan što imaju dete, koje su nedavno i krstili. Kao što Momirov tata lepo priča o Radi, tako i je i ona nedavno o njemu:

"Stvarno, njegova porodica, majka i otac su bili prema meni izuzetno srdačni, uvek su me posmatrali kao svoje dete. Za njih veliki pozdrav, oni su divni ljudi! Sad, normalno, svuda postoji ona zaova. Kako se u narodu kaže, zaova ili zlaova?", prokomentarisala je Rada.

Kurir.rs/Blic Puls, Foto: Aleksandar Jovanović

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RADA MANOJLOVIĆ NA AERODORMU SRELA DVOJICU BIVŠIH: Njena reakcija dovoljno govori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja