ISPOVEST VUKA ĐURIČIĆA IZ PAROVA: Kocka me je uništila! Izgubio sam 300.000 evra
Foto: Damir Dervišagić

Morao da proda stan

ISPOVEST VUKA ĐURIČIĆA IZ PAROVA: Kocka me je uništila! Izgubio sam 300.000 evra

Stars -

Političar iz Nove Pazove ispričao da je deceniju i po bio zavisnik od pokera i ruleta i da se tek pre tri godine rešio tog poroka

Vuk Đuričić je priznao da je prokockao 300.000 evra i da je morao da pozajmljuje novac i proda stan u Beogradu kako bi vratio dugove.

foto: Damir Dervišagić

Učesnik „Parova“, koji se predstavlja kao političar iz Nove Pazove, u svet poroka ušao je sa samo 15 godina. Prvo je počeo da posećuje sportske kladionice, a ubrzo su njegova strast postali poker-aparati i ruleti. Da ima problem zavisnost, nije mogao dugo da prepozna a kasnije ni da prihvati, isto kao ni njegova porodica, koja je u početku smatrala da je to prolazna faza.

- Kocka je pakao, ne daj bože nikome. Nisam sreo kockara koji će priznati da je bolestan, ni ja dugo nisam bio svestan toga. Bilo mi je normalno da za noć izgubim hiljadu-dve ili pet hiljada evra. Razmišljao sam: „Brzo ću ja to nadoknaditi“. Dešavalo mi se i da dobijem 10.000 evra, pa i više od toga. Jednom sam čak dobio 24.000 evra, što sam, naravno, brzo potrošio opet na kocku. Meni je uzor bio moj stric, inače strastveni kockar - rekao je Đuričić.

Vuk je za kratko vreme upao u ogromne dugove, ali je uspeo da izbegne pozajmljivanje novca kod zelenaša.

- Kad se sve sabere i oduzme, ja sam na kocki izgubio oko 300.000 evra. Bio sam dobro situiran, pa sam uspevao da vraćam dugove, a često sam pozajmljivao novac od prijatelja koji su imali para i nisu mi tražili da im to vraćam s kamatom - kaže Đuričić, kome su, kad mu je bilo najteže, roditelji priskočili u pomoć.

- Jednom, kad sam zapao u ogromne dugove, morao sam da prodam stan od 40 kvadrata na Novom Beogradu. Na sreću, sve je to iza mene. Ja sam već tri godine novi čovek. Važno je da čovek nađe nešto što će ga okupirati kad reši da ostavi kocku. Bilo da je to religija, ljubav ili nešto treće - izjavio je učesnik rijalitija televizije Hepi.

Hvali se

ZAVRŠIO SAM ČAK ČETIRI FAKULTETA

Vuk se bavi politikom desetak godina. Nekoliko puta se kandidovao na lokalnim izborima u Novoj Pazovi, a obavljao je i različite funkcije u javnim preduzećima. Bio je predsednik mesne zajednice, zamenik direktora turističke organizacije Nova Pazova. U „Parovima“ se hvali da je završio četiri fakulteta, međutim na sajtu organizacije Slovensko bratstvo, čiji je on predsednik, piše da je diplomirao na Poljoprivrednom fakultetu i završio master studije za turizam i ugostiteljstvo.

foto: Printscreen

FRKA Njegovo gostovanje u rijalitiju „Snajke“ završeno brutalnom svađom

NASRNUO NA DEVOJKU PRED KAMERAMA

Prvi rijaliti u kojem je Vuk učestvovao bio je „Maldivi“ tokom 2015. i tada je osvojio drugo mesto. Sledeće godine pojavio se i u „Snajkama“, šou-programu koji se takođe prikazivao na Hepi televiziji, ali se tamo nije proslavio. Ostaće upamćen incident kad je Đuričić izgubio kontrolu i fizički nasrnuo na starletu Cecu Jovanović, koja je od siline njegovog udarca pala na pod. Iako su kamere zabeležile momenat kad Vuk udara bivšu „modelsicu“, a potom se čuju njena vriska i jauk, on je pokušao da demantuje da je bio nasilan prema Jovanovićevoj.

foto: Printscreen

- Dok je ona mene polivala, smejao sam se, pa sam hteo da je pomazim po vratu, ali ona je iznenadila, refleksno krenula unazad, okliznula se i pala. Ja ne tučem ni muškarce a kamoli žene - rekao je tada Đuričić.

Kurir / Ivan Ercegovčević

Foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja