SEVERINA GA JE VINULA U ZVEZDE: Ovo je prava istina o Leonovom odnosu sa Kebinom snajkom
Foto: Printscreen YT

PROGOVORIO

SEVERINA GA JE VINULA U ZVEZDE: Ovo je prava istina o Leonovom odnosu sa Kebinom snajkom

Stars -

Duet sa Severinom ga je vinuo brzinom svetlosti u estradne vode, a ubrzo je dobio ponudu i da postane učesnik šou programa „Tvoje lice zvuči poznato”.

Nakon velikog uspeha sa Severinom, devetnaestogodišnji Stefan i Kebina snajka izgubili su svaki kontakt. Naime, Stefan je za otkrio da mu je saradnja sa pevačicom ostvarila svoj san, ali da se dugo nisu čuli.

"Nisam se čuo sa Severinom. Znam da ima mnogo obaveza i mislim da me možda čak i nije gledala u ovom šou programu. Koliko sam upućen, ona je na nekoj turneji, tako da nisam kontaktirao s njom, niti ona sa mnom", kaže Leon pomalo stidljivo, kao da je svestan da je nakon dueta ostao bez Sevkine podrške.

foto: Printscreen YT

"Sa njom sam imao sjajnu saradnju i to je za mene bila velika čast i iskustvo. Duet „Hazarder” je bio odskočna daska, pa nisam morao postepeno da gradim karijeru, već sam se dobro pozicionirao od samog starta. Mislim da je taj splet okolnosti za mene bio odličan i zahvalan sam Severini na svemu", iskren je Leon, koji se nada i ponudi za

"Za Novu godinu mislim da neću nastupati, mada je još rano, možda se i pojavi neka ponuda", kaže Dimitrijević, koji ne krije da mu u TLZP-u najteže pada da imitira pripadnice lepšeg pola.

foto: Printscreen YT

"Kada sam imitirao Milicu Todorović, shvatio sam koliko je ženama život težak. Stvarno mi nije jasno kako žene svaki dan ne mrzi da se sređuju i da depiliraju noge. Generalno mi teško pada to što moram da sedim po nekoliko sati dok mi nameštaju masku, jer me ne drži mesto", kaže Stefan, koji se nada da će jednog dana snimiti duet i sa svetski poznatim zvezdama, ali i sa domaćim pevačima.

"Voleo bih da imitiram Krisa Brauna, pošto mislim da bih se odlično snašao u toj ulozi. Voleo da jednog dana s njim snimim duet, kao i sa Keti Peri. Znam da je sve to daleko, ali to su moje želje. Od domaćih zvezda, voleo bih da snimim duet sa Miletom Kitićem, jer ga slušam i privatno", kaže Leon.

foto: Printscreen YT

(Kurir.rs/Alo, Foto: Printsreen/YT)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) NJOJ GODINE NE MOGU NIŠTA: Severina nikad vatrenija na nastupu! Telo za medalju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track