DARA BUBAMARA UŽIVA U DUBAIJU: Tretiraju me kao kraljicu!
Foto: Privatna arhiva

VRELO

DARA BUBAMARA UŽIVA U DUBAIJU: Tretiraju me kao kraljicu!

Stars -

Osećam se fantastično i sigurno ću se vratiti ponovo da napunim baterije pred koncert u Beogradskoj areni, koji sam zakazala za april, kaže Dara za Kurir

Dara Bubamara već pet dana uživa u Dubaiju, gde je otišla da zakaže venčanje s košarkašem Nemanjom Bezbradicom. Pevačica sa sinom Kostom boravi u luksuznom hotelu sa pet zvezdica, gde je, kako sama kaže, tretiraju kao kraljicu.

foto: Privatna arhiva

Kako i ne bi kad nikad nije izgledala bolje, a njeno bujno poprsje ponovo je u prvom planu. U prilog tome svedoči set fotografija koje je Bubamara postavila na Instagram.

- Ovo je pravi odmor. Zaposleni u hotelu u kome boravimo bukvalno me tretiraju kao kraljicu. Sve je podređeno meni. Osećam se fantastično i sigurno ću se vratiti ponovo da napunim baterije pred koncert u Beogradskoj areni, koji sam zakazala za april - kaže Dara za Kurir.

Podsetimo, ovo luksuzno putovanje je Dari platio njen 17 godina mlađi momak da bi se dogovorila o detaljima njihovog venčanja.

Njeni prijatelji kažu da su njih dvoje idealan par i ne čudi ih što su odlučili da se venčaju posle pola godine zabavljanja.

Kurir / Lj. S.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track