ZORICA BRUNCLIK IZNENADILA NOVIM IZGLEDOM: Tri godine sam samo jela! Ugojila sam se 17 kila!
Foto: Aleksandra Jovanović Cile

Hit intervju

ZORICA BRUNCLIK IZNENADILA NOVIM IZGLEDOM: Tri godine sam samo jela! Ugojila sam se 17 kila!

Stars -

Sve sam u životu uspela, ali nikad nisam imala toliko vremena da jedem koliko hoću, kako hoću i šta hoću i da mi niko ne stoji nad glavom

Zorica Brunclik je posle više od decenije snimila nove pesme. Ovog puta album će izdati za „Siti rekords“ jer joj, kako nam je rekla, ne pada na pamet da se sama nudi „Grandu“, čiji je ekskluzivac bila godinama.

Pevačica je u intervjuu za Kurir pričala o nekadašnjem bliskom saradniku Saši Popoviću, koga bi zamenila u žiriju „Zvezda Granda“, zašto se ugojila...

- Imala sam višak kilograma. I to mnogo. Koncertna delatnost mi zaista ide puno parom, nije lako u 62. godini trčati po bini, koja je po običaju veća nego što treba da bude. Posle nastupa ne mogu da dođem do daha. Sve sam u životu uspela i uradila, ali nikad nisam imala tri pune godine da jedem koliko hoću, kako hoću i šta hoću i da mi niko ne stoji nad glavom. Tako sam dobila 17 kilograma! E sad, album izlazi za koji dan, spremamo koncert, i red bio bio da se vratim bar na onu kilažu koju sam imala pre tri godine.

foto: Damir Dervišagić

Da li vam je teško da trenirate?

- Nije, čak sam i svoju teretanu napravila. Jedino sam strahovala zbog ogledala, jer su ogromna, a kažu da ako ih razbijete, onda sedam godina nemate sreće. Živa nisam bila dok ih nisu montirali.

Nove pesme ste konačno završili, kad ćete ih objaviti?

- Nisam punih 11 godina objavila album. Verujem u to da je Miroljub malo izmestio manir, da je to slobodnije kod mene. Ima stare Zorice, ali ima i novog muzičkog pokreta i izraza.

Za koga ćete objaviti CD?

- Album izdajem za „Siti rekords“. Što, zašto se čudite? Koliko se ja razumem u medicinu, postoje samo „Grand“ i „Siti“.

A zašto „Grand produkcija“ ne dolazi u obzir?

- Šta, da odem da im kucnem na vrata?! Dajte, molim vas, pa šta vi mislite!

Imate li vremena da pratite „Zvezde Granda“?

- Nema potrebe da kažem kako nemam vremena kad je tehnologija otišla toliko daleko da sve može da se odgleda odloženo. „Zvezde Granda“ su božanstvene, iskreno rečeno. Šta god da vam kažem bilo bi zloupotrebljeno i shvaćeno kao da se ja nudim i tome slično.

foto: Damir Dervišagić

Ali definitivno falite u „Zvezdama Granda“.

- Pa kad već tako kažete, onda mi recite ko bi trebalo da ode, pa da ja dođem na njegovo mesto?

Možda Ana Bekuta ili Viki.

- (smeh) Da vam kažem, Saša Popović odlično zna zbog čega nekoga drži u žiriju, zašto bismo se mi bavili njima. Ne sekiram se uopšte za njih.

A da li biste voleli da sedite na mestu Snežane Đurišić, pored Saše Popovića u produkcijskom žiriju?

- Ne, to je tako dosadno. Šta je vama, ja ako ne obletim onaj studio barem šest puta, ništa nisam uradila.

Šta ćete poželeti porodici, a šta sebi u novoj godini?

- Porodici želim da mi malo manje traži pare (smeh). Ja sam im uvek sigurica, ali to i jeste smisao života. Da imate s kim da podelite ono što ste zaradili svojim radom. Doduše, ja sam ta koja se malo usteže, uvek im kažem „nema, dobila si skoro“, ali Miroljub uvek popusti.

Počeci

KARIĆIMA SAM BILA KAO SESTRA

Zoricu Brunclik je u estradne vode uveo Bora Spužić Kvaka. Pre nego što je stekla slavu, sarađivala je s Bogoljubom Karićem i njegovim orkestrom. Kad se njihova pevačica razbolela, ponudili su joj da peva s njima.

- Kvaka me odveo u Beograd, jer je bend Braća Karić tražio pevačicu. Bila sam im kao sestra, čuvali su me, ali smo se rastali posle godinu dana. Produžila sam dalje svojim putem - rekla je Zorica Brunclik.

Ivan Ercegovčević

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

POKRADENA ZORICA BRUNCLIK: Njena ćerka uspela sve da snimi telefonom! SKANDALOZNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track