GOGA I KIČIĆ IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO: Evo šta spaja folkerku i poznatog glumca
Foto: Damir Dervišagić

Otkrivamo

GOGA I KIČIĆ IMAJU NEŠTO ZAJEDNIČKO: Evo šta spaja folkerku i poznatog glumca

Stars -

Sekulićeva i Gordan išli u Petu gimnaziju. Bili su dobri prijatelji, koji su i tada znali čime žele da se bave

Goga Sekulić i Gordan Kičić drugari su još iz srednje škole. Kako Kurir saznaje, pevačica i glumac išli su u isto odeljenje u Petoj beogradskoj gimnaziji na Tašmajdanu.

Njih dvoje su bili u dobrim odnosima, i kako tvrde njihovi drugari iz škole, još tada su tačno znali čime će se baviti.

- Sekulićeva i Kičić su se družili, ali nisu bili najbolji drugari. Svakodnevno su provodili vreme zajedno, učili, smejali se, plakali, delili dobre i loše trenutke, prepisivali jedno od drugog, bežali sa časova, smišljali planove. Kičić je i tada govorio da će jednog dana postati glumac. To mu je bila životna želja i davao je sve od sebe da ostvari svoje snove. Goga je često učestvovala u dramskim sekcijama i imala je talenat i mogućnost da se bavi glumom, ali se ipak okrenula muzici. Stalno je pevala po učionicama i zabavljala društvo iz odeljenja imitirajući pevače - kaže naš izvor.

foto: Damir Dervišagić

Gogu i Kičića prošle nedelje zatekli smo na jednom događaju kako se srdačno pozdravljaju i razgovaraju kao da su najbolji prijatelji. Izljubili su se i izgrlili i izgledalo je kao da se godinama nisu videli.

foto: Damir Dervišagić

Pozvali smo pevačicu da se priseti kako je izgledalo njeno druženje s Gordanom, a ona je za njega imala samo reči hvale.

- Gordan je moj drug iz gimnazije. Bio je super ortak. Nisam ga baš dugo videla i toliko sam se obradovala i prijatno iznenadila kad sam ga nedavno srela. Kad sam ga ugledala, radosno sam vrisnula i rekla mu: „Gde si, školski!“ On je, inače, uvek bio zainteresovan za glumu, čak sam i ja to više volela od pevanja, ali na kraju sam se ipak opredelila za muziku - rekla je Goga, dok Kičić nije mogao da priča s nama pošto je bio na snimanju.

M. D. - Foto: Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čim su obuli štikle, bili su spremni za svoje uloge: Poznati domaći glumci u ulozi žena (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track