KARLEUŠA JE IZJAVILA DA EMINA IZGLEDA KAO VIKTORIJIN ANĐEO: Jeleni neće biti dobro kada čuje šta je Jahovićeva sad rekla za nju!
Foto: Dragan Kadić, Zorana Jevtić

OBOSTRANA LJUBAV

KARLEUŠA JE IZJAVILA DA EMINA IZGLEDA KAO VIKTORIJIN ANĐEO: Jeleni neće biti dobro kada čuje šta je Jahovićeva sad rekla za nju!

Stars -

Pop diva Jelena Karleuša nedavno je tokom boravka u Turskoj nahvalila svoju koleginicu Eminu Jahović

JK je rekla za Eminu da je veoma popularna, lepa i da izgleda kao Viktorijin anđeo. Jahovićeva je se oglasila ovim povodom i odgovorila Jeleni.

"Jelena je žena lavica i ona se bori. Ja volim takve žene koje nikada ne odustaju, uvek izgledaju najjače moguće. Ona je jedna od tih. I nikada ne bi bila to što jeste da nije bila takva. Ona je porodična žena, ima dvoje dece, radi... ko zna koliko njoj zna da bude teško, kao i meni u nekim situacijama, treba izdržati sve te godine. Ali ona je žena lavica, super i drago mi je da me je tako ishvalila. Ja nju stvarno volim, tako da je to obostrano. rekla je Emina za TV1.

foto: Dragan Kadić

Emina je dodala da je Duško Tošić veoma popularan u Turskoj gde igra za fudbalski klub Bešiktaš, ali i Karleuša koja je posebno interesantna medijima.

"Duška vole, a onda kada su videli nju, fascinirali su se jer je plavuša", rekla je Emina i dodala d aje u Turskoj stalno pitaju za nju

foto: Dragan Kadić

(Kurir.rs, Foto: Dragan Kadić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KARLEUŠA U UBITAČNO SEKSI IZDANJU: Pojavila se cela u srebrnom, a grudi nikad veće!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja