GOCA LAZAREVIĆ: Zahar mi je bio prvi, još ga volim!
Foto: Privatna arhiva

Pevačica o bivšem mužu

GOCA LAZAREVIĆ: Zahar mi je bio prvi, još ga volim!

Stars -

Volim Zahara! Evo i zašto. On je otac moje dece, bio mi je prvi u svemu, mislim baš u svemu, sjajan je čovek i imamo dobar odnos, rekla je Goca

Goca Lazarević, iako je skoro dvadeset godina razvedena od Milutina Popovića Zahara, bivšeg muža i dalje voli.

Ona to ne krije, već se ponosi osećanjima i javno ih pokazuje. Popularna pevačica, koja s muzičarem ima dvoje dece, nakon razvoda je ostala u dobrim odnosima s njim. Uspeli su da posle propalog braka stvore prijateljstvo, a da emocije i dalje postoje, otkrila je Lazarevićka.

- Volim Zahara! Evo i zašto. On je otac moje dece, bio mi je prvi u svemu, mislim baš u svemu, sjajan je čovek i imamo dobar odnos - kroz smeh je rekla Goca u emisiji „Ami Dži šou“.

U tom momentu se setila da je njen bivši muž zauzet čovek, pa mu je poručila da se nada da zbog njenih reči neće imati problem s partnerkom.

- Zahar ima devojku, ma on stalno ima devojku. Sadašnja mu je mlađa i od mene, a ja sam baš dosta mlađa od njega, pa vi vidite - još jednom se Goca našalila na račun oca svoje dece.

Pokušali smo da dobijemo Zaharov komentar na Lazarevićkine izjave, ali je njegov broj telefona poznat redakciji ostao nedostupan.

Kurir / I. E.

Foto: Privatna arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track