KARLEUŠA POSLE OBRAČUNA SA CECOM U SUDU: Evo šta se stvarno desilo i zbog koje je policajac ulazio u sudnicu!
Foto: Damir Dervišagić

BURNO

KARLEUŠA POSLE OBRAČUNA SA CECOM U SUDU: Evo šta se stvarno desilo i zbog koje je policajac ulazio u sudnicu!

Stars -

Jelena Karleuša i Svetlana Ceca Ražnatović danas su se srele u sudu. Situacija je bila burna, a po izlasku Ceca nije želela da daje izjave, dok je Jelena bila raspoloženija.

Jelena Karleuša danas je u 11:50 časova stigla u Prvi osnovni sud u Beogradu, a minut posle nje u isti je došla i Ceca Ražnatović

U pomenutom sudu sudija je pokušao da pomiri zavađene strane, kako bi bilo izbegnuto suđenje.

Po dolasku, obe strane su rekle da će izjave dati nakon pokušaja medijacije, kako se pravno zove ono što je sudija danas pokušao da postigne između Jelene i Cece. Međutim, po izlasku iz suda Ceca je kratko rekla: "Nema izjava", a na pitanje kako je rekla je "Odlično".

foto: Damir Dervišagić

Jelena je sud napustila 15 minuta kasnije, zbog razgovora sa advokatima sa kojima se zadržala unutar suda, a po izlasku je bila vidno raspoložena.

Prvo pitanje i za nju bilo je kako se oseća.

"Odlično! Kako ste vi? Je l' vam hladno", sa osmehom je upitala vidno opuštena Jelena.

foto: Zorana Jevtić

Na pitanje kako je prošao pokušaj pomirenja i da li je do njega došlo, Jelena je potvrdila ono što smo objavili - da od pomirenja nema ništa.

"Burno je bilo. Ali, sve što mogu da kažem, pošto je tako sud naložio, da se nikakvi detalji ne iznose u javnost, jeste da nije došlo do uspešnog pomirenja, hajde tako da kažem. Nije bilo ni blizu", rekla nam je Jelena.

Na naše pitanje da li je ona ta koja nije želela da se pomiri, ponovila je:

"Nije bilo ni blizu."

Na našu konstataciju, da smo ispred sudnice čulo vrlo povišen ton i Cecino izgovaranje reči: "Sram te bilo", "Ćuti", "Nemoj samo ti da mi pričaš o poštenju", "Umukni" i druge, Jelena je rekla da to nisu bile njene reči.

"Šta ste vi čuli - verovatno niste čuli iz mojih usta. Ja sam neko ko se kulturno ponaša, pogotovo pred sudom. Poštujem sud. Ne koristim takav, uličarski rečnik u sudnici. Koga ste vi čuli, ja ne znam, mene niste! (smeh)", raspoloženo je završila Karleuša.

foto: Dragana Udovičić

(Kurir.rs/Telegraf)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA: Godinama trpim torturu Karleuše! Dosta je! JK: Tek ću da ti je.em majku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja