SRBIJA NE PRESTAJE DA BRUJI O KIJI KOCKAR: Ko je zapravo žena koja sa mužem i njegovom ljubavnicom deli krov
Foto: Printscreen YT

SAPUNICA U RIJALITIJU

SRBIJA NE PRESTAJE DA BRUJI O KIJI KOCKAR: Ko je zapravo žena koja sa mužem i njegovom ljubavnicom deli krov

Stars -

Kristina Kija Kockar postala je poznata medijima kada se pre nekoliko godina pojavila u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Njen muž Sloba je bio učesnik, ona njegova velika podrška.

Nakon što je njen suprug ušao u rijaliti, javnost je saznala da je Kristina stjuardesa i od tada prljav veš ne prestaje da se iznosi u javnost. Kada je Sloba započeo vezu sa Lunom Đogani, Kija je postala prevarena žena. Mnoge žene su se saosećale sa njom, te je imala veliku podršku.

Pre svega toga, Kija je glumila u muzičkim spotovima, a za to se saznalo tek kada je počela svađa između nje i Anabele Atijas koja je branila ćerku Lunu.

Anabela je iz besa obelodanila da se Kristina Kockar pojavila golih grudi 2010. u spotu duetske pesme OT benda i Karoline Gočeve "Zaboravi" .

foto: Printscreen YT

Taman kada se situacija u rijalitiju zahuktala i kada smo mislili da smo videli sve, produkcija je spremila iznenađenje. U "Zadrugu" je ušla Kija da se ravnopravno bori za glavnu nagradu u rijalitiju, protiv svog supruga i njegove ljubavnice.

Mnogi misle da je Kija folirant i da je spremna na sve, ali ima i onih koji pljuju Lunu jer je stupila u vezu sa oženjenim muškarcem.

foto: Printscreen

"Kija je hijena", "Laže o patnji, uveliko ima dečka", "Kija ga voli ludački i pokušava na sve načine da ga vrati"... samo su neki od komentara koji su pristigli na naš portal.

Takođe mnogi se slažu da Kija nije zaslužila pet minuta medijske popularnosti, ali ona nije jedini rijaliti igrač koji bez punog kredibiliteta zauzima medijski prostor.

foto: Printscreen YT

(Kurir.rs, Foto: Prinstcreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track