(FOTO) NATAŠA BEKVALAC NIJE REKORDERKA PO RAZVODIMA: Mnogi su je prozivali zbog 3. braka, a ove dame estrade su joj velika konkurencija!
Foto: Dragan Kadić

MOŽDA SE NISTE NADALI, ALI TAKO JE

(FOTO) NATAŠA BEKVALAC NIJE REKORDERKA PO RAZVODIMA: Mnogi su je prozivali zbog 3. braka, a ove dame estrade su joj velika konkurencija!

Stars -

Broj srpskih zvezda koje su više puta stale na "ludi kamen" i nije tako mali. Neke od njih su sreću pronašle u drugom braku, a ovo su one koje su sudbonosno "da" izgovorile tri ili čak četiri puta.

Pevačica Nataša Bekvalac je pre dva meseca treći put stala na "ludi kamen". Natašin prvi suprug bio je vaterpolista Danilo Ikodinović, sa kojim je u braku provela 5 godina i dobila ćerku Hanu. Razveli su se 2011, a pevačica se 2015. godine drugi put udala, i to za rukometaša Ljubu Jovanovića. Brak je potrajao dve godine, a ubrzo nakon razvoda od Ljube uplovila je u vezu, a zatim i u brak, sa IT stručnjakom Lukom Lazukićem, sa kojim očekuje bebu.

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Kaja Ostojić takođe se, kao i Nataša, udavala tri puta. Iz braka sa Nikolom Dragojlovićem, za koga se udala veoma mlada, ima ćerku Nikolinu. Godine 2009. venčala se sa košarkašem Urošem Duvnjakom, od koga se razvela posle nešto više od godinu dana, a onda je usledila "treća sreća". Kaja je već tri godine u braku sa svetski poznatim di-džejem i producentom Džuniorom Džekom.

Love is in da house ????????

A post shared by ? Katarina Ostojic KAYA ? (@kaya_ostojic) on

Tri puta udavala se i kreatorka Verica Rakočević. Njen prvi brak bio je sa pilotom Boranom Karamanom, sa kojim ima ćerku Elenu. Zatim je iz braka sa Zoranom Rakočevićem dobila ćerku Milenu i sina Miodraga, a trenutno je u srećnoj bračnoj zajednici sa kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem, koji je od nje mlađi tri decenije.

I glumica Ceca Bojković ima dva bivša muža, i jednog sadašnjeg. Njen prvi suprug bio je glumac Miloš Žutić, sa kojim je dobila ćerku Katarinu, takođe glumicu. Drugi brak sklopila je sa još jednim kolegom, Ljubomirem Mucijem Draškićem, a danas je u trećoj bračnoj zajednici sa diplomatom Slavkom Kruljevićem.

?

A post shared by Svetlana Bojković (@ceca.bojkovic) on

Četiri puta sudbonosno "da" izgovorila je pevačica Zorica Brunclik. Prvi put se udala sa 18 godina i dobila ćerku Mariju, a zatim je pred oltar otišla sa harmonikašem Zoranom Tutićem, s kojim ima sina Đorđa. U treći brak uplovila je sa Ljubom Kešeljom i rodila mu naslednicu Miljanu, a od 1985. godine u braku je sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, sa kojim ima ćerku Zlatu.

#zoricabrunclik #miroljubarandjelovickemis #pinkhair #love

A post shared by Zorica Brunclik (@zorica_brunclik_zoka) on

(Kurir.rs/srbijadanas)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

TOP 10: Ovo su razvodi koji su "tresli" srpsku estradu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track