KARLEUŠA OTKRILA DETALJE SVAĐE SA CECOM: Rekla mi je da sam luda!
Foto: Dragana Udovičić

NASTAVLJA SE SUKOB

KARLEUŠA OTKRILA DETALJE SVAĐE SA CECOM: Rekla mi je da sam luda!

Stars -

Zamolila sam je da prestanu napadi njene ekipe na mene i ja onda više neću biti primorana da se branim. Rekla je da umišljam

Jelena Karleuša otkrila je da joj je Ceca Ražnatović poručila da je luda i da je umislila da folkerka ima ekipu ljudi koji je napadaju.

Pevačice, koje su u ratu skoro dve decenije, na sudu pokušavaju da dokažu ko je u pravu, odnosno ko je u njihovom sporu žrtva. Na pokušaju pomirenja prekjuče u Prvom osnovnom sudu situacija između njih dve bila je burna. Ni Ceca ni Jeca nisu htele da pričaju o detaljima jer im je sudija to izričito zabranio, ali je JK nešto kasnije iznela delić onoga što se dešavalo iza zatvorenih vrata između nje i Ražnatovićke.

foto: Dragan Kadić/Stefan Jokić

Objavila snimak

- Zamolila sam Svetlanu Ražnatović da prestanu napadi njene ekipe na mene i da ja više neću biti primorana da se branim. Rekla je da sam luda, da umišljam i da mene niko zbog nje ne napada - napisala je Jelena na Tviteru.

Ona je objavila snimak u kojem govori o svom ponašanju, ali i o ponašanju koleginice:

- Sigurno niste čuli iz mojih usta kako vičem. Ja se ponašam kulturno, pogotovo pred sudom, koji poštujem. Ne koristim takav uličarski rečnik u sudnici. Koga ste vi čuli ja, ne znam, ali mene niste.

Podsetimo, Kurir je juče objavio detalje s medijacije (pokušaja pomirenja) između JK i Cece, na kojoj je folkerka vikala na koleginicu.

foto: Dragana Udovičić

Policajac ih razdvajao

- Začepi gubicu! Umukni! Ćuti! Mogu li ja da dođem do reči od tebe? Samo ti pričaš! - drala se Ražnatovićka, nakon čega se čulo Jelenino obraćanje sudiji koji je vodio postupak pomirenja:

- Ja vas molim da utišate gospođu i da me zaštitite. Ja ne želim da trpim da neko viče na mene.

Sudija je bio prinuđen da pozove sudsku stražu, a policajac je opomenuo zavađene strane.

I. E. - Foto: Dragana Udovičić; Dragan Kadić, Stefan Jokić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

CECA: Godinama trpim torturu Karleuše! Dosta je! JK: Tek ću da ti je.em majku!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track