RADI MANOJLOVIĆ POSTAVILI BOMBU ISPOD AUTA: Pokušaj ubistva pevačice u Americi!
Foto: Damir Dervišagić

EKSKLUZIVNO!

RADI MANOJLOVIĆ POSTAVILI BOMBU ISPOD AUTA: Pokušaj ubistva pevačice u Americi!

Stars -

Dok je nastupala u diskoteci u Majamiju, nepoznati muškarci montirali eksplozivnu napravu ispod kola kojim je Manojlovićeva došla. Policija prekinula koncert i deaktivirala bombu

Rada Manojlović (32) proživela je pravi pakao na turneji u Americi! Pevačica je skoro dva meseca provela u SAD i nije ni slutila da će u njenom omiljenom Majamiju preživeti dramu koju će pamtiti do kraja života. Kako Kurir saznaje, ispod automobila koji je bio namenjen za njen prevoz bila je postavljena eksplozivna naprava!

Na mesto incidenta ubrzo je stigla ekipa američke policije, koja je, nakon detaljne provere, utvrdila da je u pitanju bomba.

Dve godine tišine

- Incident se dogodio pre dve godine. Diskoteka u kojoj je Rada nastupala bila je dupke puna. Pevačica je sa svojim timom na tezgu stigla oko ponoći. Vozač ih je dovezao ispred diskoteke, nakon čega je automobil parkirao na rezervisanom mestu. Oko tri sata posle ponoći nastao je opšti haos. Obezbeđenje kluba je spazilo dva muškarca koja su se sa torbom muvala oko njenog automobila. Nisu hteli da rizikuju, već su odmah pozvali policiju - priča naš izvor.

foto: Privatna Arhiva

On dodaje da je nastup odmah prekinut.

- Dvadesetak uniformisanih ljudi uletelo je u diskoteku. Rada je momentalno prestala da peva. Nije znala šta ju je snašlo. Uplašila se, a nekoliko policajaca ju je opkolilo. Tokom totalne blokade, koja je bila na snazi nešto više od sat vremena, niko nije mogao da napusti lokal, niti da uđe u njega. Kad su utvrdili da je ispod Radinog vozila postavljena bomba, nastali su prava cika i vriska. Svi su bili preplašeni, a niko nije smeo da napusti lokal. Bomba je uspešno deaktivirana, a automobil je odvezen u policiju. Kasnije se ispostavilo da je bomba bila postavljena ispod pogrešnog vozila i da je pevačica mogla da bude samo kolateralna šteta. Za svaki slučaj, Rada je tokom boravka u Americi dobila pojačano obezbeđenje - završava naš izvor.

Tim povodom pozvali smo Radu Manojlović i ona je potvrdila naša saznanja:

foto: Damir Dervišagić

Ponovo ide u SAD

- O tome nikad nisam želela da pričam. Hvala bogu, sve se završilo kako treba. Smatram da nema potrebe praviti senzaciju od toga. Neprijatnosti se dešavaju, ali ja se trudim da im ne dajem na značaju. Sada radim na novim pesmama i jedva čekam sledeću godinu, kada ću ponovo otići na turneju po Americi.

LJILJANA STANIŠIĆ - Foto: Damir Dervišagić; Privatna arhiva

foto: Damir Dervišagić

Novi album

PROMOVIŠE DINKIĆA

Rada poslednjih dana ima obaveze sa novim albumom, na kojem će se naći pesme koju su specijalno za nju uradili političar Mlađan Dinkić i kompozitor Saša Milošević Mare.

- Otkako sam kročila na muzičku scenu, trudila sam se da biram pesme za koje sam sto odsto sigurna da će biti hitovi. Mlađa i Sale su odličan tandem. Pesme koje su uradili za mene svidele su mi se na prvo slušanje i sigurna sam da će i moja publika pozitivno reagovati. Verujte da jedva čekam da ugledaju svetlost dana - rekla je Rada za Kurir.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RADA MANOJLOVIĆ NA AERODORMU SRELA DVOJICU BIVŠIH: Njena reakcija dovoljno govori

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track