MILJANA URADILA TEST I POTVRDILA DA JE TRUDNA, PA SE OGLASILA NJENA MAJKA: Doživela sam nervni slom, celu noć nisam spavala!
Foto: Printscreen

NIJE SREĆNA

MILJANA URADILA TEST I POTVRDILA DA JE TRUDNA, PA SE OGLASILA NJENA MAJKA: Doživela sam nervni slom, celu noć nisam spavala!

Stars -

Vest da Miljana Kulić i Ivan Marinković očekuju bebu, posebno je potresla Mariju i Sinišu Kulić - Miljanine roditelje.

Tokom sinoćne emisije "Parograf", kada je milionski auditorijum Hepi televizije saznao za srećne vesti, Marija Kulić je prvi put odbila da se uključi u program.

Odluku je promenila za vreme trajanja emsije "Upoznajte Parove", kako tvrdi, da bi ispoštovala voditelju emisije i produkciju "Parova".

foto: Zorana Jevtić

"Što se tiče Mijanine trudnoće, razgovaraćemo na sastanku. Celu noć nisam spavala, doživela sam nervni slom. Doćiću sa svojim testom, ja ne verujem nikom, dok se sama ne uverim", rekla je Marija.

Majka je Miljani zamerila što je prešla preko brojnih stvari mnogih ogovora na poligrafu, koja joj nisu odgovarala.

foto: Printskrin Youtube

"Ne razumem zašto žena mora da ima muža po svaku cenu. Ja ga imam jer me moj suprug i te kako ceni i voli. Ja nikada ne bih mnogla da pređem preko nekih odgovora na "Parografu", preko kojih je Miljana prešla", objasnila je Miljanina majka.

Majka Miljani najviše zamera seksualne odnose pred kamerama.

"Nije lepo da njen ujak, otac, gledaoci gledaju na TV-u njen seks. Rekla sam joj u rijalitiju može sve, al seksualni odnosi ne. Da me je slušala, do ovoga sigurno ne bi došlo", objašnjava majka učesnice "Parove".

foto: Printscreen

Na kraju razgovora, nije mogla da izdrži, a da ne pusti suzu. Ipak, rešila je da ne vređa oca njenog budućeg unuka, ali da ju je najviše potresao odgovor na poligrafu, kada je Ivan potvrdio da je Miljani napravio dete zarad boljeg plasmana u rijalitiju.

Kurir.rs, Foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track