ŽESTOKA SVAĐA I PROZIVKE U GRANDU: Ovo je prava istina o SUKOBU Šerifovićke i Bosanca!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

ZAKOPALI RATNE SEKERE

ŽESTOKA SVAĐA I PROZIVKE U GRANDU: Ovo je prava istina o SUKOBU Šerifovićke i Bosanca!

Stars -

Između porodice Stojković i Marije Šerifović padale su teške reči na društvenim mrežama da su mnogi pomislili da nikada neće više progovoriti.

Podsetimo, nakon što se na društvenim mrežama proširila lažna vest o pogibiji Dragana Stojkovića Bosanca, kompozitorova ćerka Aleksandra, poznatija kao Džidža, za sve je optužila nekadašnju evrovizijsku pobednicu, što je kao dalji rezultat imalo prozivke sa obe strane, a na sve to se umešao i sam Bosanac koji je, naravno, stao na stranu svoje mezimice.

Dosta se spekulisalo o tome da li će njih dvoje uopšte pristati da ponovo sede u istom žiriju, ali nakon prve emitovane emisije nove sezone "Zvezda Granda" svima je postalo jasno da je ceo ovaj nesporazum daleko iza njih.

"Ja sam ono za njegovu ćerku napisala na Instagramu na osnovu onoga što sam pročitala u novinama i na osnovu izvora koji su mi to potvrdili. Bosanac je došao pred novinare, rekao to što je rekao i samo pet minuta posle toga mi se javio, sve je bilo u najboljem redu. Možda je u tom trenutku hteo da ispadne bistar, interesantan, možda je želeo da bude faca, da zaštiti ćerku. Sutradan me je pozvao sa strane da porazgovaramo i rekao kako bi bilo lepo da zatvorimo tu priču", otkrila je za Svet Marija način na koji su zakopane ratne sekire između nje i Stojkovića pre nekoliko meseci.

(Kurir.rs/Foto Dragana Udovičić/Damir Dervišagić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC: Jelena Karleuša je naša najveća zvezda, ona treba da ide na Evroviziju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track