ANABELA ĆE NAPRAVITI HAOS: Uništiće Kiju, a kad čujete koliko love će uzeti, zavrteće vam se u glavi!
Foto: Printscreen YT

RIJALITI TEK KREĆE

ANABELA ĆE NAPRAVITI HAOS: Uništiće Kiju, a kad čujete koliko love će uzeti, zavrteće vam se u glavi!

Stars -

Anabela Atijas, majke Lune Đogani koja se trenutno nalazi u Zadruzi, po svoj prilici će ući u rijaliti kako bi pomogla svojoj ćerki.

Anabela bi trebalo da ostane dve nedelje, i dobiće honorar od čak 5.000 evra.

Ono što je sigurno, Kiji Kockar neće biti prijatno kada vidi Luninu majku, jer Anabela se detaljno priprema za obračun sa Slobinom suprugom.

foto: Printscreen

"Do sada je više puta dobijala ponudu da uđe u “Zadrugu”, ali je sve odbijala. Međutim, kada je shvatila da njena ćerka tone sve dublje i dublje jer joj je mnogo teško da gleda Slobinu suprugu u rijalitiju, rešila je da uđe i na sve načine pomogne Luni. Doduše, prevagnulo je to što će za dve nedelje dobiti 5.000 evra, ali i činjenica da će njenoj mezimici biti lakše kada budu zajedno", kaže izvor blizak Anabeli.

foto: Printskrin

"Anabela veruje da je Kristina veliki folirant, pa je odlučila da je raskrinka. Neće dozvoliti da se Sloba i Luna svađaju zbog Kije, kao što su do sada. Njoj je u početku bilo žao Kristine. Međutim, ubrzo je uvidela da ona nimalo nije naivna i da je njihov brak “pukao” velikim delom zbog nje. Shvatila je da mora da stane u ćerkinu odbranu jer smatra da je Slobina žena spremna na sve. Zato prikuplja sve što može o njoj kako bi je u najkraćem roku postavila na svoje mesto", zaključio je izvor.

(Kurir.rs/Svet/Foto Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

SKANDAL SE NASTAVLJA: Anabela objavila poruke sa Slobinom suprugom! Evo šta je Kristina pisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja