(VIDEO) MINA U NERVNOM RASTROJSTVU: Celu noć imala seks sa Đeksonom, pa LOMILA NAMEŠTAJ, a onda uradila nešto  ŠTO ĆE VAS NAJEŽITI!
Foto: Printscreen

POSLE SEKSA

(VIDEO) MINA U NERVNOM RASTROJSTVU: Celu noć imala seks sa Đeksonom, pa LOMILA NAMEŠTAJ, a onda uradila nešto ŠTO ĆE VAS NAJEŽITI!

Stars -

Mina Vrbaški prošla je kroz razne faze u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti, Zadruzi. Ona je čas bila dobro, čas loše, a u pojedinim trenucima dolazila je na ivicu nervnog sloma.

Većinu žurke sinoć ona je provela sa Đeksonom, vodeći ljubav što u spavaćoj sobi, što u sobi za rehabilitaciju. Međutim, izgleda da to nije rešenje problema, jer su se njih dvoje ponovo posvađali:

"Ti da si ista kao pre, ja bih bio isti. Mogli smo da budemo kul, da budemo normalni. To što tebe ispunjava, mene ispražnjava. Nisam dete, monstrum, Ne mogu da mi kažeš idi pa sedi. Monstrum sam", rekao je Đekson.

"Ja sam sasvim kul, a ti znaš koliko ja tebe gotivim. Nisim monstrum", govorila je Mina.

Nakon svega što su rekli jednom drugom, Đekson je izašao napolje, a Mina je pobesnela, vrištala, lomila inventar po gradu, a onda počela da peva nepovezano:

"Mrzim te, mrzim te, nisam kriva, ja sam dobra mala Mina, ja sam dobra mala Mina"...

Kurir.rs/Foto Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO 18+) EVO ZAŠTO JE POLUDEO ZA NJOM: Šakova MALOLETNICA se snimala gola!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track