(VIDEO) LUNA DA SE ZABRINE: Dok ima seks sa Slobom, on brani svoju ženu Kiju! Evo šta kaže
Foto: Printscreen

(VIDEO) LUNA DA SE ZABRINE: Dok ima seks sa Slobom, on brani svoju ženu Kiju! Evo šta kaže

Stars -

Slobodan Radovanović ponovo je stao u odbranu svoje još uvek zakonite supruge Kije koju su napale Saška Karan i Jelena Golubović.

Zadrugarima je, naime, pušten snimak u kome se vidi da Kija govori o Slobi i komentariše kako će i Luna i sve žene sa kojima bude imati isti problem jer on ima muku sa komunikacijom. Takođe je naglasila kako je najgore od svega što ju je prevario na takav način, a ona mu je razvod nudila već 5 puta.

"Ti si previše popustljiv, jednostavno srž će ostati ista sa svakom. Ti si se ovde vodio nagonima posle sedam dana. Hoću, takođe, da kažem da ono što sam ja doživela jeste doživela svaka žena na ovaj ili na onaj način. To je nešto najgore što može da se dogodi svakoj ženi", priznala je Kija.

Tada su je napale Saška Karan i Jelena Golubović da je Slobu varala sa svojim sadašnjim dečkom Andrijom, i da se folira. Sloba na to nije ostao nem te je ustao da brani svoju, i dalje zakonitu, suprugu.

"Ni sa čim ovde nisam želeo da se opravdam. Ja sam povredio jedno ljudsko biće i prvi put u životu sam učinio nešto što sam ja želeo i nemam opravdanje za sebe. Ja mislim da ona mene nije varala pre i neću time da se branim i pravdam", objasnio je Sloba.

Kija je pokušavala da dođe do reči i objasni zašto je u stvari ušla u Zadrugu, a Saška ju je i dalje prekidala, Sloba je ponovo ustao i ovoga puta još snažnije branio Kristinu.

"Ćuti, bre, pusti više devojku da završi - vikao je Sloba iz sveg glasa na Sašku.

"Slobodan zna koliko sam ja jaka osoba, nikada ne bih mogla da se jedem zbog njega, mislim da je to sado-mazo za mene da uradim", nastavila je Kija.

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track